De JO12-1 heeft ook haar derde wedstrijd in de Regiocup gewonnen. Thuis werd ST Panningen/Egchel JO12-1 knap met 4-0 verslagen. Sven Quicken, Els Neuteboom, Noah Coolen en Thijs Verlinden waren trefzeker.
De JO13-1 verloor uit op het warme kunstgrasveld met 4-3 van Laar JO13-1. Daan Vullers (2x) en Daan Konickx (1x) scoorden. Daan Vullers schoot ook nog een pingel tegen de paal.
De JO11-1 leed een ongelukkige 1-0 thuisverlies tegen het sterke Budel JO11-1. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven. Funs Beurskens knalde een keer tegen de lat.
De JO11-2 leed een kansloze 13-1 thuisnederlaag tegen FC Oda JO11-2. Ties van Heel was succesvol.
De JO11-3 was op zijn minst gelijkwaardig uit tegen Horn JO11-1, maar verloor toch met 8-1. De naar VVV-Venlo vertrekkende Aquin Franssen scoorde in zijn laatste match voor Heitse.
Het meisjesteam leed een ruime 12-4 uitverlies tegen de Neerse meisjes.
De JO9-1 besloot het seizoen met een fraaie 6-3 thuiswinst tegen Sportclub leeuwen JO9-1. De doelpuntenmakers waren Wessel van Rooijen (3x), Vinyo v.d. Broek (2x) en Dinand Bergmans (1x). Na afloop werd er afscheid van Kaleigh Heber genomen. Kaleigh vertrekt naar het Brabantse Hoogeloon.
De JO8-1 moest thuis aantreden tegen EMS JO8-2. Voor aanvang van de wedstrijd bleek dat EMS met een “ouder” team naar Heitse was afgereisd. De Roermondenaren wonnen ondanks prima tegenspel van onze JO8-1 met 9-1.