We naderen het einde van het seizoen (nou ja, seizoen…) en het leek ons goed om nog een paar zaken voor alle leden op een rij te zetten.

Openingsdag 4 september
Net als vorig jaar konden we helaas niet afsluiten met een slotdag, maar hopen we een extra mooie start van het nieuwe seizoen te maken. De activiteitencommissie werkt momenteel aan de openingsdag die gepland staat op zaterdag 4 september 2021.
Bij die gelegenheid zullen we ook de jubilarissen in het zonnetje zetten, wat door de Corona-beperkingen nog niet eerder mogelijk was.

Evenals vorig jaren is het de bedoeling dat er ook weer een Doe-dag en een openingsdag voor het G-voetbal worden georganiseerd. Meer info hierover volgt z.s.m.

Website
De bedoeling was om een nieuwe website te lanceren op het platform van Sportlink. Om verschillende redenen hebben bestuur en PR-commissie besloten om van dit plan af te stappen en een nieuwe website volledig in eigen beheer te ontwikkelen.

De eerstvolgende ledenvergadering staat gepland voor vrijdag 24 september 2021.

Kandidaat-bestuurslid
Het bestuur heeft een nieuw, vrouwelijk kandidaat-bestuurslid gevonden in de persoon van Cyrille Peeters. Wij hopen haar op de komende ledenvergadering in September officieel te kunnen installeren. Uiteraard volgt dan ook een uitgebreidere introductie.

Eerste trainingen jeugd
De trainingen voor de jeugd zullen op maandag 30 augustus weer starten.

Jubileum 2022
Al geruime tijd is de jubileumcommissie onder leiding van Evert Bergervoet bezig om een mooi jubileumprogramma voor te bereiden. De commissie hoopt tijdens de komende openingsdag alle leden te kunnen informeren over de invulling van de jubileum-activiteiten. De eerste activiteit staat gepland voor 23 april 2022.

Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)
Per 1 juli treedt deze wet ook in voor verenigingen. Kort gezegd moet deze wet ervoor zorgen dat verenigingen worden geschaad door wanbestuur, onverantwoord financieel beheer en misbruik van posities (belangenverstrengeling). Het bestuur heeft bekeken welke gevolgen dit heeft voor ons. Onder andere zullen de statuten moeten worden aangepast om deze in lijn met de nieuwe wetgeving te brengen. Dit zal als het goed is op de komende ALV op de agenda komen te staan.

Technische staf selectie 2021/2022
Ook in het nieuwe seizoen zal Brahim Akechtabou de hoofdtrainer zijn van onze selectie, bijgestaan door Maurice Schonkeren als elftalbegeleider. Koen Stoop vertrekt na 1 jaar als assistent-speler/trainer om aan de slag te gaan bij Veritas. Wij wensen alle heren veel succes in het hopelijk normale voetbalseizoen 2021/2022.

Clubkleding STANNO
Door de Corona-situatie hebben we helaas nog geen bijeenkomst kunnen organiseren om de leden te informeren over de nieuwe clubkleding, die al bijna 1 jaar verkrijgbaar is bij Verheggen Mode. Gelukkig zien we hier en daar wel al (jeugd)spelers die zelf de Stanno-kleding hebben aangeschaft.
Op de komende openingsdag zullen we ervoor zorgen dat alle items getoond worden in de kantine en zullen we detail-informatie verstrekken over de (online) bestelwijze.
In de ALV van September vorig jaar is besloten dat alle leden uiteindelijk worden geacht zelf de officiële clubsokken (met logo) en de wedstrijdbroek zelf aan te schaffen (zie Huishoudelijk Reglement op de website).

Het (gesponsorde) wedstrijdshirt wordt te allen tijde door de vereniging in bruikleen verstrekt. Voor de korte broek en de kousen geldt dat de leden deze zelf dienen aan te schaffen, tenzij in eerste instantie gesponsord. Deze broek en kousen moeten bij de voorkeursleverancier van de vereniging worden aangeschaft.

Wij wensen alle leden een mooie vakantie toe en hopen velen van jullie vanaf het begin van het nieuwe seizoen weer lijfelijk te mogen begroeten op en rondom de voetbalvelden.

Bestuur S.V. Heythuysen