De JO12-1 heeft haar vierde en laatste match in de Regiocup in winst omgezet. Uit werd Eindse Boys JO12-1 eenvoudig met 8-0 verslagen. De doelpuntenmakers waren Noah Coolen (4x), Romano Verbeek (1x), Ruben Dolstra (1x), Sven Quicken (1x) en Thijs Verlinden (1x). Dus de JO12-1 mag zich de “kampioen”van de Regiocup noemen.

De JO11-1 versloeg thuis Helden JO11-1 met 7-2 door goals van Daan Vullers (2x), Funs Beurskens (2x), Ole v.d. Ven (1x), Willem Verlinden (1x) en Stan v. Horne (1x). Dit was de laatste wedstrijd van Funs en Ole voor Heitse. Het komend seizoen gaan zij het geluk bij Fortuna Sittard beproeven.
De JO11-2 verloor afgelopen woensdag uit met 6-2 van VV HEBES JO11-1. Vinn Nelissen en Tiago v.d. Broek waren trefzeker.
De JO11-3 leed een geflatteerde 5-2 uitverlies tegen DFO’20 JO11-1. Givanny Knoops scoorde tweemaal.
Het meisjesteam kwam thuis tegen MMC Weert na een 2-0 achterstand door treffers van Yaelle Schmitz en Isis Peeters op gelijke hoogte. Helaas miste Lois Schmitz hierna een pingel en werd er toch nog ongelukkig met 3-2 verloren.
De JO8-1 verloor uit na een spektakelstuk met 8-4 van ST SNA/Conventus JO8-1. Ties Schreurs was viermaal succesvol.
De mini’s speelden wedstrijdjes in Leveroy. De drie teams van Heitse liet het talrijk opgekomen publiek (eindelijk mocht het weer) zien dat er nog genoeg talent is in Heythuysen.