Accommodatie 2017-05-04T20:36:32+00:00

Accommodatie

De accommodatie bestaat uit een modern clubgebouw met 2 verdiepingen. Ondergronds bevinden zich zes moderne kleedlokalen, een scheidsrechterskleedkamer en een EHBO-ruimte. Op de bovenverdieping bevindt zich de kantine, de bestuurskamer, toiletten, keuken/voorraadruimte en het ballenhok.

De hogere ligging van de kantine zorgt voor een perfect zicht op het hoofdveld.

Voetbalvereniging S.V. Heythuysen, Sportpark Molenhoek, Arevenlaan 5, 6093 GM Heythuysen, telefoon 0475 - 49 28 20, e-mail: info@svheythuysen.nl, website: www.svheythuysen.nl

De vereniging heeft de beschikking over een 4-tal velden. Twee velden zijn voorzien van verlichting, waarvan één veld zelfs is uitgerust met wedstrijdverlichting. De multifunctionele parkeerplaats biedt ruim voldoende parkeergelegenheid voor de bezoekers van het sportpark.

De accommodatie is geen eigendom van de vereniging, maar wordt gehuurd van de Stichting Sportpark Molenhoek.