Laden Evenementen

Bakkerij Heerschap Voetbaldagen

In week 30 van de zomervakantie, van 26 t/m 29 juli 2022, vinden op Sportpark Molenhoek de Bakkerij Heerschap Voetbaldagen plaats!

Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur.

Tijdens de Bakkerij Heerschap Voetbaldagen speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. De Bakkerij Heerschap Voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers.

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen 79 euro! (Inclusief voetbalshirt, Robey trainingsbal, dagelijkse lunch, drinken en fruit).

Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Cultuur Limburg & Jeugdfonds Sport Limburg, ouders/verzorgers die ervoor in aanmerking komen kunnen het inschrijfgeld voor de voetbaldagen vergoed krijgen. Neem hiervoor contact op met een van beide organisaties om erachter te komen of u hiervoor in aanmerking komt.

Ga naar de bovenkant