Check je info

Jouw persoonlijke gegevens actueel en correct in onze ledenadministratie

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2020/2021 gaan we als club van start met digitale communicatie naar alle leden via onder andere de Voetbal.nl-app van Sportlink en de KNVB. Ook gaan we een nieuwe website in gebruik nemen en gaan we leden en gasten in ons clubgebouw via TV-schermen informeren over actuele zaken zoals standen, uitslagen, programma, speler van de week, etc.

Om er zeker van te zijn dat je straks geen enkel bericht zult missen, is het van belang dat je actuele e-mailadres bekend is in onze ledenadministratie.

Vul hier je gegevens in

Stap 1 van 2
Je vindt de relatiecode op de informatiefolder van S.V. Heythuysen. Bijvoorbeeld BSTN234
Noteer uw postcode in het volgende formaat: 9999 XX
10-cijferig, zonder streepjes of spaties

Zichtbaarheid van jouw gegevens

Voor een goede werking van de website, de voetbal.nl app en de informatievoorziening op de TV-schermen in de kantine is het van belang dat S.V. Heythuysen beperkte gegevens mag gebruiken. Het gaat hierbij om het tonen van de spelersnaam op de teampagina, het zichtbaar zijn van je verjaardag en het gebruik van je foto.