Lid worden 2017-05-04T20:36:31+00:00

Lid worden van S.V. Heythuysen

Start hier met het invullen van het aanmeldingsformulier

Voetballen is leuk. Fijn dat je lid wilt worden van S.V. Heythuysen. Op deze pagina kun je het aanmeldingsformulier invullen en verzenden. Heb je nog vragen, lees dan eerst onderstaande vraag & antwoorden.

Veelgestelde vragen

De contributietarieven worden elk jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld. De actuele tarieven treft u op de pagina Contributie op deze website.
Leden van S.V. Heythuysen die actief zijn als vrijwilliger krijgen korting op het contributiebedrag. De actuele bedragen zijn te vinden op de pagina Contributie op deze website.
Het up-to-date houden van de ledenadministratie en het controleren van ontvangen betalingen is een zeer tijdrovende klus. Door middel van automatische incasso ontvangt de vereniging in één keer alle verschuldigde contributie. Dat scheelt heel veel werk. Bovendien heeft de vereniging de contributiegelden nodig om de vereniging gezond én draaiende te houden.
U kunt eenvoudig toestemming geven voor het automatisch incasseren van de verschuldigde contributiebedragen. Ga naar de pagina Automatische incasso op deze website en vul het formulier in. De ledenadministratie regelt verder alle details.