Heythuysen 1 heeft de thuisderby tegen SV Roggel 1 met 3-1 gewonnen en stijgt na de vierde plaats op de ranglijst met maar een punt minder dan koploper Swalmen 1. De 3-1 was een traumtor van Martijn Vrenken die de bal rechtstreeks vanaf de aftrap in het Roggelse doel schoot.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp (Sjoerd v.d. Heuvel), Rick Nelissen, Thijs van Montfort, Ruben Mols, Martijn Vrenken, Siem Schreurs, Lenn Frenken, Daan Engelen (Jente Voermans), Maikel Nieskens (Rick Vrenken) en Wouter Bergervoet.
Scoreverloop:
1-0 Maikel Nieskens (46e minuut), 2-0 Martijn Vrenken (50e minuut), 2-1 Coy van Meegen (89e minuut) en Martijn Vrenken (90e minuut).
Scheidsrechter: Rosbender (Roermond)
Toeschouwers: 200
Man of the match: Martijn Vrenken
Pupil van de week: Fem Ceelen (JO10-1)

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was ondanks de nederlaag van afgelopen week ongewijzigd. Heitse wilde het onterechte verlies goedmaken en startte prima. In de eerste kwartier waren er al goede kansen om te scoren openen. Maikel Nieskens was al binnen een paar minuten dichtbij de openingstreffer. Heitse bleef de gehele eerste helft de betere ploeg maar vergat andermaal om te scoren. Maikel Nieskens had na een goed individuele actie een ziedend schot in de benen, maar het leer vloog nipt over het doel. Roggel kon hier aanvallend niet veel tegenover zetten en was in het eerste bedrijf nauwelijks gevaarlijk. Het bleef bij een brilstand bij de theepauze. Dit zou in de tweede helft razendsnel veranderen, want na amper 20 seconden lag de bal in het Roggelse netje. Een fout van Roggel op het middenveld werd uiteindelijk genadeloos door Maikel Nieskens na prima voorbereidend werk van Daan Engelen afgestraft, 1-0.
Niet veel later verdubbelde Heitse de score. Na uitstekend jagen op de goalie, trapte hij de bal in de voeten van Martijn Vrenken. Martijn Vrenken trapte de bal met een uitstekend droog schot in het doel, 2-0. De Roggelse keeper raakte hierbij geblesseerd en werd gewisseld. Naarmate de tweede helft vorderde kwamen gasten meer voor het Heitser doel en kregen een uitstekend dubbelkans om te scoren. Eerst vloog een schot via goalie Jasper Bergervoet tegen de lat en luttele seconden later belandde een schot op de paal. Heitse kreeg bij de tegenaanvallen nog een paar prima kansen om voor de definitieve beslissing te zorgen, maar deze werden gemist. Vlak voor tijd scoorde Coy van Meegen toch nog de anschlusstreffer, 2-1. Lang konden de gasten hiervan niet genieten. Martijn Vrenken trapte de aftrap op fantastische wijze over de keeper van Roggel het doel in, 3-1. Een traumtor en zeker “tor des monats”.  Het Heitser publiek raakte door deze geweldige treffer in extase. Het bleef bij een verdiende 3-1 derbywinst voor Heitse waardoor men stijgt naar de vierde plaats op de ranglijst.
De volgende week speelt Heythuysen de uitwedstrijd tegen BEVO.

14e  RKVB 9-1 (5-47)

Heythuysen 2 is in de thuiswedstrijd tegen BEVO 2 niet verder dan een 1-1 gelijkspel gekomen. Na een 0-0 ruststand kwamen de gasten op voorsprong, maar Luuk Deckers scoorde toch nog de verdiende gelijkmaker. Er had veel meer voor het second ingezeten.
Heythuysen 3 verloor thuis van de ongeslagen koploper Someren 5 met 5-0 en is na vandaag de hekkensluiter in de rangschikking.
Heythuysen 4 won thuis eenvoudig met 6-0 van laagvlieger SVSH 4 door treffers van Cas v.d. Loo (2x), Rim Vrenken (2x), Luuk Pellemans (1x) en Jordi Rijks (1x).
De veteranen versloegen thuis RKSVV 35+1 met 2-1 dankzij twee goals van Mike Reijnders. Door deze overwinning en het gelijkspel van Crescentia 35+1 zijn de veteranen de trotse nieuwe koploper geworden.

JEUGD:
De JO19-1 speelde uit met 3-3 tegen RKMSV JO19-1 gelijk. In een spannende wedstrijd scoorden Rick Vrenken (2x) en Sil Backus (1x) voor de Heythuysenaren.
De JO17-1 verloor uit de derby tegen Haelen JO17-1 met 4-2. De JO17-1 verknalde de eerste helft. Bij de rust stond men al met 3-0 achter. Kyan Rooswinkel en Ruben van Rooijen waren trefzeker.
De JO15-1 zegevierde uit na een knotsgekke wedstrijd tegen SJO PEC JO15-1 met 6-5. Jorn v.d. Ven scoorde al na 30 seconden de 1-0 voor Heitse. De andere treffers kwamen op naam van Tuur Lemmen (2x), Lars Stakenborg (2x) en Wout Kurstjens (1x).
De JO13-1 versloeg uit DESM JO13-1 met 4-0 door goals van Daan Vullers (2x) en Noah Coolen (2x).
De JO13-2 leed een 3-1 thuisverlies tegen DFO’20 JO13-1. Matteo van Leeuwen deed het net van de tegenstander trillen.
Het meisjesteam won voor de tweede keer dit seizoen met 3-1 uit tegen ST Roggel/SVVH MO13-1. Isis Peeters (2x) en Yaelle Schmitz (1x) waren succesvol.
De JO11-1 won uit na een spektakelstuk met 12-8 van Venlosche Boys JO11-3. De goalscoorders waren Wessel van Rooijen (maar liefst 9x), Dinand Bergmans (2x) en Ymke Boelens (1x).
De JO11-2 verloor thuis ondanks prima tegenspel met 4-0 van Swalmen JO11-2.
De JO10-1 zorgde in de thuismatch tegen MBC’13 JO10-2 voor een waar huzarenstuk. Een 4-0 achterstand werd nog in een 6-4 overwinning omgebogen. De doelpuntenmakers waren Ties Schreurs (3x), Giovanni Hendrikx (2x) en Milo Wijen (1x).
De JO9-1 leed een 6-2 uitnederlaag tegen Koningslust JO9-1. Iva Overmans en Tuur Meewis (1x) troffen doel.
De JO8-1 verloor thuis met 3-0 van RKSVN JO8-1,
De JO8-2 versloeg uit eenvoudig DFO’20 JO8-1 met 10-0. Luuk Lodewijks (5x), Sam Lodewijks (4x) en Cas Tummers scoorden voor Heitse.

G-VOETBAl:
Het eerste G-team behaalde haar zege van het seizoen. Thuis werd Venlosche Boys G1 door doelpunten van Bart Peeters (2x) en Marvin Aarts (1x) met 3-1 verslagen.
Het tweede G-team speelde twee wedstrijden tegen MVC’19 G1. Er werd twee keer verloren, namelijk met 2-0 en 3-0.
Het derde G-team verloor uit met 10-3 van Sportclub Susteren G1. Stefan Kist, Joeri Barikjan en Stijn Devos scoorden.