Heythuysen 1 heeft de uitwedstrijd tegen Reuver 1 met 3-1 gewonnen. Binnen het kwartier was eigenlijk de match gespeeld, want toen stond het al 3-0 voor de Heythuysenaren. Door deze zege staat Heitse nu derde in de ranglijst en in de derde periode staat men het beste voor. Dus de nacompetitie lonkt.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Damien Korsten (Jente Voermans),  Thijs van Montfort, Lars van Hinsberg, Tom Peperkamp, Siem Schreurs, Martijn Vrenken, Ruben Mols, Lenn Frenken (Loek Habets), Daan Engelen en Wouter Bergervoet.
Invallers
Scoreverloop:
0-1 Daan Engelen (3e minuut), 0-2 Martijn Vrenken (10e minuut), 0-3 Martijn Vrenken (14e minuut, strafschop) en 1-3 Erkan Yazici (64e minuut, strafschop).
Scheidsrechter: Mulder (Weert)
Toeschouwers: 100.
Man of the match: Thijs van Montfort.
Voorbeeld van teamspirit: Jeroen Vrenken: eerst voetballen in het derde in Nederweert-Eind en dan snel naar Reuver komen om reserve te staan. Klasse instelling Jeroen.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op een drietal plaatsen gewijzigd. In de startopstelling stonden Tom Peperkamp en Thijs van Montfort (beiden herstelt van een blessure) en Ruben Mols (terug van welverdiende vakantie!) ten faveure van Rick Nelissen (afwezig omdat Rick dit weekend trotse vader is geworden), Jente Voermans (gepasseerd) en Joey Kluskens (wilde driemaal in het 3e scoren). Met een overwinning zou Heitse prima zaken doen op weg na de nacompetitie. Heitse had een bliksemstart. Al in de derde minuut lag het leer al in de Reuverse goal. Na een klutsbal kreeg Daan Engelen de bal en hij schoot de bal beheerst tegen de touwen. In de tiende minuut werd de score verdubbeld door een prima individuele actie van Martijn Vrenken. Hij passeerde een verdediger in het strafschopgebied en trapte de bal daarna prima binnen. En nog was de koek niet op in het eerste kwartier. Martijn Vrenken werd onreglementair in de zestienmeter afgestopt en de referee gaf een pingel. De penalty werd feilloos door Martijn Vrenken binnen getrapt, alweer zijn 19e treffer van het seizoen. Hierna nam Heitse want gas terug en kwam de thuisclub meer aan aanvallen toe. Een schot belandde op de buitenkant van de paal en terugspeelbal van Lars van Hinsberg verraste bijna goalie Jasper Bergervoet. Aan de overkant was Daan Engelen zeer dichtbij de 0-4. Zijn schot werd nog ternauwernood door een Reuverse speler van de doellijn gehaald. In de tweede helft moest de thuisclub komen en kon Heitse gebruik maken van de counter. Helaas was men bij de diverse tegenstoten vaak te gehaast al was Jasper Bergervoet dichtbij een vierde Heitser treffer, maar hij treuzelde te lang. In de 64e minuut kreeg de thuisclub een licht gegeven strafschop. Keeper Jasper Bergervoet zou een aanvaller hebben gevloerd. Erkan Yazici nam benutte de pingel ook al was Jasper Bergervoet nog aan de bal. Hierna bleef de thuisclub nog aandringen, maar de Heitser defensie bleef onder aanvoering van uitblinker Thijs van Monfort nog vrij gemakkelijk overeind. Het bleef bij een 3-1 overwinning. De eerste uitzege sinds begin november 2022 en een zeer belangrijke. Heitse stijgt na de 3e plaats in de rangschikking en staat er in de derde periode ook het beste voor. De volgende week speelt Heythuysen de uitderby tegen RKVB.

14e RKVB 24-2 (8-101)

Heythuysen 3 heeft de uitwedstrijd tegen Eindse Boys 3 met 3-1 gewonnen. “Grote” man was Joey Kluskens die drie treffers scoorden met het hoofd. Zou Joey de wedstrijdbal mee huis hebben mogen nemen. Lars Henderickx maakte na lange absentie zijn come back en warempel Lars maakte een panna.
Heythuysen 4 won uit simpel met 5-0 van RKSVO 6 door doelpunten van Roan v.d. Wal (2x), Rim Vrenken (1x), Cas v.d. Loo (1) en JO19-1 speler Jan Daamen (1x). Het spelen van de tweede helft van eigenlijk overbodig want de ruststand was al 0-5.
De veteranen speelden afgelopen donderdag thuis de absolute topper tegen Sportclub Leeuwen 35+1. Helaas werd het een deceptie voor de Vets. De gasten speelden Heitse van de mat en wonnen met 5-0. Zondags namen de veteranen revanche door RKMSV 35+1 uit met 3-2 te verslaan door goals van Antwan Stakenborg, Luc Boonen en Arjan Hanssen zodat er altijd nog een kans blijft op de titel.
De dames 18+ speelden 7 tegen 7 wedstrijden op ons eigen complex. Na een ruime 9-0 nederlaag tegen ST MODC 18+ werd er knap met 1-0 van RKSVV 18+ gewonnen. De winnende goal werd door Nannie Korsten gescoord. De laatste match werd met 1-0 van buur Leveroy 18+ verloren.

JEUGD:
De JO19-1 speelde uit met 2-2 gelijk tegen Deurne JO19-2. Er waren voldoende kansen om de wedstrijd te winnen. Gelukkig miste de thuisclub nog een pingel. Rick Vrenken (uit een corner) en Jan Daamen scoorden.
De JO17-1 speelde afgelopen week twee keer. Dinsdags werd er thuis knap met 5-3 van koploper Budel JO17-2 gewonnen. Na een 3-2 achterstand werd er in de slotfase alsnog gewonnen. Ruben van Rooijen (2x, waarvan 1 strafschop), Kjelle Zegveld (2x) en Kyan Rooswinkel (1x) waren trefzeker. Zaterdags zagen de toeschouwers een mat spelend Heitse en werd er thuis met 4-2 van Someren JO17-3 verloren. Niels Kurstjens en Ruben van Rooijen waren succesvol.
De JO15-1 verloor thuis ruim met 5-1 van Budel JO15-1. Lars Stakenborg scoorde met fraaie kopbal. Jorn v.d. Ven viel uit met een blessure en we wensen Jorn beterschap en een voorspoedig herstel.
De JO13-1 speelde afgelopen week tweemaal. Woensdag werd er uit nipt met 2-1 van SVC2000 JO13-1 verloren. Daan Vullers maakte de tussentijdse gelijkmaker. Zaterdags was koploper Reuver JO13-1 uit een maatje te groot en werd een 4-0 nederlaag geleden. Toch waren er na een 1-0 achterstand diverse kansen om de gelijkmaker te scoren.
De JO13-2 speelde de afgelopen week twee wedstijden met wisselend succes. Maandags werd er thuis tegen Maarheeze JO13-1 een 2-0 voorsprong nog uit handen gegeven. Er werd uiteindelijk een 3-2 nederlaag. Sem Somers en Mido troffen doel. Zaterdags stond men thuis tegen Someren JO13-3 met 1-0 achter, maar dankzij treffers van Vinn Nelissen, Stan Putjens en Sem Somers werd nog een 3-1 overwinning geboekt.
Het meisjesteam leed een ruime 7-1 uitverlies tegen ST DOSL/RKSV Heeze MO13-1. Captain Yaelle Schmitz scoorde.
De JO11-1 versloeg thuis ST EVV/RIOS’31 JO11-1 na een aantrekkelijk duel met 7-4. De goalscoorders waren Wessel van Rooijen (5x), Pim van Goor (1x) en Ymke Boelens (1x).
De JO10-1 speelde thuis met 5-5 remise tegen RKMSV JO10-2. Ties Schreurs (2x), Sven Geerards (1x), Cas Saelmans (1x) en Giovanni Hendrikx (1x) deden het net van de tegenstander trillen.
De JO9-1 zegevierde thuis met 8-3 over Laar JO9-4. Pim Gerits (6x), Dani Overmans (1x) en Tuur Meewis (1x) scoorden.
De JO8-1 speelde afgelopen week twee keer. Woensdag werd er uit eenvoudig met 10-1 van SHH JO8-3 gewonnen dankzij goals van Sten Reuvers (4x), Luuk Lodewijks (3x), Sam Lodewijks (1x), Jan Gablik (1x) en er was een own goal. Zaterdags werd er uit met 6-6 tegen RKMSV JO8-1 gelijk gespeeld. De treffers kwamen op naam van Sten Reuvers (2x), Joris van Pamelen (2x), Quin Clephas (1x) en Jan Gablik (1x).
De JO8-2 won thuis met een monsterscore van 17-1 van RKVB JO8-1. De doelpuntenmakers waren Luuk Lodewijks (6x), Sam Lodewijks (5x), Cas Tummers (3x), Thijs Heijmans (2x) en Stef Frenken (1x).

G-voetbal:
Het jeugd G-voetbal speelde met wisselend succes 5 tegen 5 wedstrijdjes bij FC Oda te Weert.