Heythuysen 1 heeft het eerste uitverlies geleden. Tegen HBSV 1 werd onnodig en onverdiend met 2-0 verloren. In eerste helft speelde Heitse prima maar vergat te scoren. Hiervoor kreeg men in de slotfase van de tweede helft de rekening gepresenteerd. Hierdoor zakt Heitse naar de 6e plaats in de ranglijst en pakt BEVO 1 de eerste periode.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp, Rick Nelissen, Thijs van Montfort, Ruben Mols, Martijn Vrenken, Siem Schreurs, Lenn Frenken, Daan Engelen, Maikel Nieskens en Wouter Bergervoet.
Invallers: Jente Voermans, Damien Kosten Bart Drenth en Loek Habets
Scoreverloop:
1-0 Moreno Walda (73e minuut) en 2-0 Moreno Walda (77e minuut).
Scheidsrechter: Dries de Korte (België)
Toeschouwers: 100
Man of the match: Ruben Mols

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op een plaats gewijzigd. In de basis stond Daan Engelen ten faveure van Jente Voermans. Verder ontbrak in de selectie Sjoerd v.d. Heuvel, welke een paar dagen geleden vader is geworden. Er stond vandaag de beslissing in de eerste periode op het programma. Bij winst was de kans aanwezig om deze 1e periode te pakken. Heitse startte prima aan de wedstrijd en binnen een paar minuten had men al op voorsprong moeten staan. Na een prima voorzet van Maikel Nieskens schoot Daan Engelen de bal voor een leeg doel op de lat. Nog in de beginfase kon Maikel Nieskens alleen op het doel gaan, maar zijn schot vloog net naast het doel. De thuisclub had hierop geen antwoord. Het was zo erg dat een speler een blessure moest simuleren zodat de trainer tekst en uitleg kon geven hoe verder te spelen. Dit baadde ook niet veel want Heitse bleef de betere ploeg en kreeg in het eerste nog een aantal kansen om te scoren. Zo gaf Wouter Bergervoet een voorzet i.p.v. zelf te schieten en belandde een kopbal van Maikel Nieskens op de lat. Ook wilde Martijn Vrenken nog een “tor des monats” maken maar zijn schot ging recht op keeper. De thuisclub was een keer echt gevaarlijk, maar speelde een aanval niet goed uit. Het bleef bij een 0-0 ruststand na een puike eerste helft van de Heythuysenaren. Het enigste wat ontbrak waren een aantal goals. Ook in de tweede helft had Heitse duidelijk meer balbezit, maar kon niet veel echte kansen meer creëren. Wouter Bergervoet was nog dichtbij een treffer. Naarmate de tweede helft vorderde kwam de thuisclub beter in de match. Heitse kreeg al waarschuwing toen een afstandsknal op de onderkant van de lat belandde en de rebound door goalie Jasper Bergervoet werd gered. In de 73 minuut kwam de thuisclub dankzij Moreno Walda na ongelukkig optreden in de Heitser defensie en tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong. Niet veel later kreeg de thuisclub een vervroegd sinterklaascadeau. HBSV kreeg een strafschop na een duidelijke schwalbe. De penalty werd door wederom Moreno Walda benut, 2-0. Heitse probeerde nog van alles, zoals achterin een op een spelen, maar het pleit was beslecht. Een onverdiende nederlaag was een feit en Heitse zakt naar de zesde plaats in de rangschikking. BEVO 1 pakt dankzij een ruime 8-0 uitwinst tegen RKVB 1 de 1e periode. De volgende speelt Heythuysen 1 thuis de derby tegen Roggel 1. Hopelijk gaan de ballen dan wel tegen het netje.

14e  RKVB 8-1 (5-42)

Heythuysen 3 verloor uit de inhaalwedstrijd tegen RKMSV 4 met 2-1. Heitse was de gehele wedstrijd het betere team, maar alleen Rik peters wist te scoren.
Heythuysen 4 leed een 3-1 uitnederlaag tegen het ongeslagen RKMSV 6. Na een 0-0 ruststand bracht Sep van Neer Heitse op een voorsprong, maar de thuisclub kon de wedstrijd toch nog ombuigen.
De veteranen versloegen uit FC Oda 35+2 met 4-1. De goalscoorders waren Maarten Reuvers, Sacha v.d. Ven, Luc Boonen en Pascal Sturme. Gastspeler Maurice Schonkeren scoorde al in de eerste minuut, maar deze treffer werd onterecht geannuleerd.
De dames 18+ speelden vrijdags wedstrijden bij Merefeldia. Er werd viermaal verloren. Sascha Peters scoorde de enige Heitser treffer.

JEUGD:
De JO19-1 speelde thuis tegen het eveneens nog ongeslagen RKSVN JO19-1. Het werd een zeer intense en spannende wedstrijd. Na een 1-0 achterstand maakte Philippe Zegveld na prima voorbereidende werk van Jan Daamen de verdiende gelijkmaker. Dankzij deze 1-1 gelijkspel blijven beide teams ongeslagen.
De JO13-2 leed het eerste verlies van fase 1. In Swalmen werd met 3-1 van de plaatselijke JO13-2 verloren. Levi Vaessen was trefzeker.
Het meisjesteam moest thuis aantreden tegen het sterke OJC Rosmalen MO13-1. Bij de rust was de stand pas 1-0 voor de gasten. In het tweede bedrijf was OJC Rosmalen een maatje te groot zodat er uiteindelijk een 5-0 nederlaag op het scorebord stond.
De JO11-1 zegevierde thuis ruim en overtuigend met 9-3 over ST SJO America-Meterik/Hegelsom JO11-1. De treffers kwamen op naam van Wessel van Rooijen (4x), Givanny Knoops (4x) en Ymke Boelens (1x).
De JO11-2 verloor uit nipt met 3-2 van FC Roerdalen JO11-2. Vinyo v.d. Broek was tweemaal succesvol.
De JO10-1 leed een 9-2 uitverlies tegen SHH J10-2. Giovanni HendrikX trof tweemaal doel.
De JO9-1 was thuis een maatje te klein voor BEVO JO9-1 en verloor ondanks sterk verweer met 6-0.
De JO8-1 leed haar eerste nederlaag van het seizoen. Na een aantrekkelijke en spectaculaire match was Belfeldia JO8-1 nipt met 7-6 te sterk. De doelpuntenmakers waren Stijn Mattheeuwse (2x), Sten Reuvers (2x), Teun Beckers (1x) en Jan Glabik (1x).
JO8-2 was uit veel te sterk voor RKVB JO8-1. De eindstand werd 9-1 voor de Heythuysenaren. Sam Lodewijks (4x), Cas Tummers (3x) en Luuk Lodewijks (2x) deden het net van de tegenstander trillen.
De mini’s speelden wedstrijdjes in Roggel. De twee Heitser teams speelden weer als vanouds puike partijtjes.

G-VOETBAl:
Het tweede G-team versloeg thuis SV de Braak G3 met 6-2. Na een brilstand bij de rust kreeg Koen de Holder het in de tweede helft op zijn heupen. Koen scoorde maar liefst zesmaal.