Heythuysen 1 heeft ook de tweede thuiswedstrijd gelijkgespeeld. Na een 1-0 voorsprong dankzij een prima uitgespeelde goal van Wouter Bergervoet, kwam Swalmen in de slotfase nog geheel onnodig langszij.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Damien Korsten, Rick Nelissen, Lars van Hinsberg, Stijn Briels (Ruben Mols), Sjoerd v.d. Heuvel, Siem Schreurs, Martijn Vrenken, Lenn Frenken, Wouter Bergervoet en Daan Engelen (Jente Voermans).
Scoreverloop:
1-0 Wouter Bergervoet (24 minuut) en 1-1 Dani Hoogmans (88e minuut).
Scheidsrechter: Jack Peymen.
Toeschouwers: 100
Man of the match: Lars van Hinsberg.
Pupils van de week: tweeling Sam en Luuk Lodewijks (Mini’s).

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was na het debacle van afgelopen week op een drietal plaatsen gewijzigd. In de startelf stonden keeper Jasper Bergervoet en de terug van blessures Sjoerd v.d. Heuvel en Daan Engelen. Captain Philippe Schonkeren moest helaas afhaken met een blessure. In de eerste helft speelde Heitse een prima partij. De eerste grote kans was echter voor de gasten. Goalie Jasper Bergervoet redde kordaat op het schot van de spits van Swalmen. Niet veel later had Daan Engelen de 1-0 op zijn schoen, maar nu pareerde de keeper van de gasten uitstekend. Daan Engelen had nog een prima mogelijkheid om de score te openen, maar andermaal stond de Swalmse goalie in de weg. In de 24e minuut was het dan toch raak na een prima en razendsnelle aanval van Heitse. Martijn Vrenken gaf een uitstekende pass naar Daan Engelen die met een prima voorzet Wouter Bergervoet bediende die simpel raak trof. Dit was de eerste tegentreffer voor de gasten dit seizoen. In het verdere verloop van het eerste bedrijf bleef Heitse prima op de been en ging rustte met een 1-0 voorsprong. Na de theepauze had Wouter Bergervoet een grote kans om de score te verdubbelen, maar hij schoot tegen de keeper op. Gaandeweg de tweede helft kreeg Swalmen een optisch veldoverwicht. Hierdoor kreeg Heitse steeds meer ruimte. Helaas werd dit diverse keren niet goed uitgespeeld. Of de laatste pass of de voorzet waren niet accuraat genoeg. Vlak voor tijd kreeg Heitse hiervoor de rekening gepresenteerd. Na niet goed uitverdedigen aan Heitser kant kwam de bal voor het doel en kon Dani Hoogmans de gelijkmaker aantekenen. Een totaal onnodige tegentreffer waardoor de eerste overwinning voor Heythuysen nog op zich laat wachten. Dan moet dit maar de volgende week uit tegen het nog puntloze Bieslo gebeuren.

Andere seniorenteams:
Heythuysen 2 heeft zich knap hersteld van het verlies van afgelopen week. Thuis werd Swalmen 2 eenvoudig met 6-0 verslagen. Bij de rust was de stand 1-0 door een doelpunt van Cas v.d. Loo. In het bedrijf kwam Gachik Towmasjan ten tonele. Gachik scoorde een loepzuivere hattrick. Een treffer met het hoofd, een met zijn rechtse en een met zijn linkse been. Nadat Bart Drenth de 5-0 maakte, zette man of the match Gachik Towmasjan met zijn vierde goal de 6-0 eindstand op het scorebord.
Heythuysen 3 behaalde haar eerste punt van het nog prille seizoen. Sjoerd Evers zette Heitse op voorsprong, maar tien minuten voor tijd scoorde de thuisclub FC Maasgouw 4 de gelijkmaker. Drie punten hadden er zeker ingezeten.
Heythuysen 4  kwam met een monsterscore terug uit Leveroy. Na 90 minuten werd er een 13-0 overwinning op buur Leveroy 2 geboekt. De doelpuntenmakers waren Roan v.d. Wal (3x), Bryan Karip (2x), Jochem Smits (2x), Daan Caris (1x), Noud van Melick (1x), Sep van Neer (1x), Leroy Plas (1x), Dani Raemakers (1x) en Rim Vrenken (1x).

JEUGD:
De JO19-1 versloeg thuis verdiend Laar JO19-3 met 3-2 door doelpunten van Philippe Wetzels (2x) en Thomas Graef (1x)
De JO17-1 behaalde haar eerste zege van het seizoen door thuis met 4-1 van Blerick JO17-1 te winnen. De goalscoorders waren Jan Daemen (2x), Tijn Vossen (1x) en Victor Nicolai (1x). Kjelle Zegveld miste nog een pingel.
De JO13-1 is na de 10-0 thuisoverwinning tegen Budel de nieuwe koploper. Voor de Heythuysenaren scoorden Lars Stakenborg (4x), Daan Vullers (3x), Noah Coolen (2x) en Jorn v.d. Ven (1x).
De JO12-1 speelde uit een puike partij tegen RKMSV JO12-2 en won met 8-2 door treffers van Willem Verlinden (3x), Ties van Heel (2x), Sem Somers (1x), Job Saelmans (1x) en Wiebe Joris (1x). Hierdoor blijft de JO12-1 op de eerste plaats van de ranglijst staan.
Het meisjesteam leed een 10-2 thuisnederlaag tegen Liessel JO12-1. Toch boden de meisjes prima tegenstand. Isis Peeters scoorde tweemaal.
De JO11-1 speelde uit de absolute topper tegen Venlosche Boys JO11-3. Na een gelijkopgaande strijd werd er ongelukkig in de laatste minuut met 2-1 verloren. De JO11-1 speelde een prima match met een voorbeeldige inzet. Deef Schreurs was trefzeker.
De JO11-2 zegevierde thuis met 7-3 over ST Crescentia/Altweerterheide JO11-1. Ymke Boelens (4x), Pim van Goor (2x) en Stan Putjens (1x) waren succesvol.
De JO10-1 won thuis met een gigantische score van 22-3 van FC Oda JO10-3. De goals kwamen op naam van Wessel van Rooijen (7x), Dinand Bergmans (5x), Vinyo v.d. Broek (4x), Aiden Hendriks (3x), Oliver van Pamelen (2x) en Noa Tunissen (1x). Nieuwkomer Aiden Hendriks werd na afloop van de wedstrijd unaniem tot man of the match gekozen.
De JO9-1 verloor uit de derby tegen Haelen JO9-1 met 12-4. Ties Schreurs deed viermaal het net van de tegenstander trillen.
De JO8-1 leed een 9-4 thuisnederlaag tegen EMS JO8-1. Stijn Mattheeuwse (3x) en Sten Reuvers (1x) scoorden voor puik spelende JO8-1.

G-VOETBAL
Het eerste G-team leed een 2-0 thuisverlies tegen EHC G1.
Het tweede G-team verloor uit na een zeer aantrekkelijke match met 10-5 van SHH G1. Koen de Holder (2x). Nick van Rijt (1x), Rens Faessen (1x) troffen doel. Verder was er nog een own goal.
Het derde G-team speelde natuurlijk weer een spectaculaire match. Na het laatste fluitsignaal van de referee was de stand 15-4 in het voordeel van de thuisclub ZSV G1. Stephan de Jong (2x), Stijn Devos (1x) scoorden en er was een eigen doelpunt.