Heythuysen 1 heeft uit na een 2-0 achterstand bij de rust nog met 3-2 van Swalmen 1 gewonnen. In de tweede helft maakte Wouter Bergervoet een onvervalste hattrick. Hierdoor komt Heitse met stip het linkerrijtje binnen en staat nu op de zesde plaats. Dus al met al is Heythuysen 1 de tweede 100 jaar van haar bestaan uitstekend begonnen.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Lars van Hinsberg, Philippe Schonkeren, Thijs van Montfort, Ruben Mols (Stijn Briels), Rick Nelissen, Siem Schreurs (Damien Korsten), Martijn Vrenken, Rick Nelissen, Jente Voermans (Maikel Nieskens), Wouter Bergervoet en Lenn Frenken (Daan Engelen).
Scoreverloop:
1-0 Dani Hoogmans (20e minuut), 2-0 Giel Cluitmans (25e minuut), 2-1 Wouter Bergervoet (52e minuut), 2-2 Wouter Bergervoet (80e minuut) en 2-3 Wouter Bergervoet (88e minuut).
Scheidsrechter: Tielen.
Toeschouwers: 75.
Man of the match: Wouter Bergervoet.

Kort wedstrijdverslag:
De basiself was wederom op een plaats gewijzigd. Jente Voermans naam de plaats in van Damien Korsten. Na een prachtige jubileumavond startte Heitse goed aan de wedstrijd, echter kwamen de geboden voorzetten niet goed voor het doel. Hierna kwam de thuisclub beter in de wedstrijd. Nadat al een goal wegens buitenspel was afgekeurd, opende de thuisclub na 20 minuten de score. Na balverlies aan Heitser zijde werd na een snelle combinatie door het midden de 1-0 door Dani Hoogmans gescoord. Niet veel later verdubbelde de thuisclub de score toen Giel Cluitmans de bal tegen de touwen schoot. Heitse speelde in het eerste bedrijf erg slordig en ging met een 2-0 achterstand de rust in. Het kon in het tweede helft alleen maar beter worden en zo gebeurde het ook. Er werden drie wissels doorgevoerd en dat leverde al snel de anschlusstreffer op door Wouter Bergervoet. Hierna zagen de toeschouwers een zeer afwisselende wedstrijd. De thuisclub had een paar kansen op de 3-1 en Heitse was via Daan Engelen, Wouter Bergervoet, Thijs van Montfort en Rick Nelissen dicht bij de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd viel dan toch de gelijkmaker toen Wouter Bergervoet na een prima uittrap van goalie en broer Jasper Bergervoet alleen voor de keeper de 2-2. Dit huzarenstukje werd vlak voor tijd nogmaals uitgehaald en Wouter Bergervoet scoorde de winning goal. Hiermee maakte Wouter een onvervalste hattrick. De thuisclub meende dat hier een handsbal van Wouter  Bergervoet aan vooraf ging, maar de scheids keurde de goal goed. De referee liet nog ruim vijf minuten naspelen waarin Rick Nelissen nog twee uitgelezen kansen kreeg om de score nog verder uit te bouwen. Het bleef bij een knappe 3-2 zege voor Hietse. Na afloop kreeg de goalie van Swalmen wegens commentaar op de leiding nog de rode kaart. Men bewees over een enorme veerkracht te beschikken. In de laatste vier wedstrijden behaalde men maar liefst 10 punten. Heitse stijgt naar de zesde plaats in de rangschikking. De volgende week speelt Heythuysen thuis tegen FC Oda.

14. Bieslo 20-11 (17-63)

Heythuysen 2 speelde uit teleurstellende tegen laagvlieger SVH’39 2 met 2-2 gelijk. In een van Heitser zijde zwakke wedstrijd scoorden Loek Habets en Bart Drenth (strafschop).
Heythuysen 3 schoot als een komeet uit de startblokken thuis tegen DFO’20 7. Na dik vijf minuten stond men al met 3-0 voor. Hierna werd de match professioneel uitgespeeld. Na 90 minuten stond er 4-1 zege op het scorebord. Nick Meerts (3x) en Sjoerd Evers (1x) waren succesvol.
Heythuysen 4 versloeg thuis SVVH 1 met 1-0. In een gelijkopgaande wedstrijd scoorde de JO19-1 speler Thomas Graef vlak voor tijd de winnende goal.

JEUGD:
De JO19-1 heeft eindelijk weer eens gewonnen. Na 6 opeenvolgende nederlagen werd er uit met 2-1 van ST Sparta’18/Kronenberg JO19-2 gewonnen door treffers van Sep van Neer en beauty van Philippe Wetzels.
De JO17-1 speelde thuis met 2-2 tegen SV Budel JO17-2 gelijk. De treffers kwamen op naam van Kjelle Zegveld (kopbal) en JO15-1 speler Niels Kurstjens. Niels scoorde vijf minuten voor tijd op fraaie wijze de gelijkmaker.
De JO15-1 speelde afgelopen twee wedstrijden en beiden werden in winst omgezet. Eerst werd er afgelopen dinsdag uit de inhaalmatch tegen RKSVO JO15-1 met 2-0 gewonnen en gisteren werd thuis Bieslo JO15-1 met 2-1 verslagen door goals van Fabian Colbers en Ryan Vaessen.
De JO13-1 speelde thuis de topper tegen EMS JO13-1. In een uiterst spannende wedstrijd besliste Lars Stakenborg in de laatste minuut de wedstrijd. Door deze 1-0 zege is de JO13-1 hard op weg om de titel in de wacht te slepen.
De JO12-1 versloeg thuis SV Laar JO12-2 met 2-1. De twee doelpunten werden door JO11-2 speler Pim van Goor gescoord.
Het meisjesteam leed een kansloze 9-0 uitnederlaag tegen SV Budel JO12-2.
De JO11-1 zegevierde uit met 4-1 over Sparta’18 JO11-1. Liam Coolen en Deef Schreurs scoorden beiden tweemaal. Door het verlies van naaste concurrent Sportclub Leeuwen staat de JO11-1 nu fier alleen aan kop.
De JO11-2 won thuis eenvoudig met 7-1 van RKMSV JO11-2. De doelpuntenmakers waren Vince Opbroek (4x), Wessel van Rooijen (1x), Stan Putjens (1x) en er was een own goal.
De JO10-1 gaf thuis een 4-1 voorsprong nog uit handen. Uiteindelijk zegevierde Sportclub Leeuwen JO10-1 met 6-4. Wessel van Rooijen (2x), Dinand Bergmans (1x) en Aiden Hendriks (1x) waren trefzeker.
De JO9-1 won uit de derby tegen Roggel JO9-2 met 6-3. Ties Schreurs (4x), Daniel Zeray (1x) en Sven Geerards (1x) troffen doel.
De JO8-1 verloor uit met 7-1 van DFO’20 JO8-1. Jayce Lutgens scoorde voor de Heythuysenaren.

G-VOETBAL:
Het eerste G-team won thuis knap met 2-0 van koploper EHC G1 door twee treffers van Marvin Aarts.
Het tweede G-team leed een ruime 9-3 uitverlies tegen MVC’19 G1. Koen de Holder maakte drie doelpunten
Het derde G-team speelde twee uitwedstrijden tegen Sportclub’25 G1. Beide matchen gingen verloren. De eerste met 7-4 en de tweede met 11-4.