Sponsoren 2017-11-01T14:38:29+00:00

Hoofdsponsoren van S.V. Heythuysen

logo Gilde BT

Gilde-BT is één van de toonaangevende organisaties in Nederland op het gebied van opleiden, systemen voor opleidingsmanagement en outsourcing. Deze 3 productgroepen vormen het geheel van de Gilde-BT activiteiten.

Gilde-BT verzorgt met haar productgroep “opleidingen” een pakket van ongeveer 200 cursussen, trainingen en opleidingen voor zowel individuen als groepen mensen. De opleidingen worden verzorgd door heel Nederland. Vele duizenden cursisten worden door Gilde-BT jaarlijks opgeleid en getraind.

De software organisatie van Gilde-BT verzorgt de ontwikkeling en bouw van opleidingsmanagement software voor het bedrijfsleven en software voor (MBO) onderwijsinstellingen. De Gilde-BT opleidingsmanagement software wordt gebruikt door meerdere multinationals, vele andere bedrijven, en ROC’s.

Binnen het product Outsourcing verzorgt Gilde-BT de opleidingsmanagement activiteit voor organisaties. Van presentatie van het cursusaanbod tot en met facturatie en debiteurenbeheer wordt verzorgd voor klanten waarbij jaarlijks meerdere tienduizenden cursisten door de systemen en de backoffice van Gilde-BT verwerkt worden.

Met dit totaalpakket onderscheidt Gilde-BT zich van reguliere opleiders of opleidingensoftware-ontwikkelaars. Door een resultaatgerichte en pragmatische insteek heeft Gilde-BT de laatste 15 jaar haar sporen verdiend en is één van de leidende en toonaangevende opleidingsorganisaties in Nederland.

Voetbalvereniging S.V. Heythuysen, Sportpark Molenhoek, Arevenlaan 5, 6093 GM Heythuysen, telefoon 0475 - 49 28 20, e-mail: info@svheythuysen.nl, website: www.svheythuysen.nl

Een up-to-date full-service autobedrijf. Al ruim 40 jaar een begrip in het midden-limburgse Heythuysen en verre omgeving.

De familie Gielen vertegenwoordigt en koestert het populaire automerk Toyota al ruim 40 jaar met veel enthousiasme.

Alle reparaties, onderhoud en inbouwwerkzaamheden worden in eigen beheer verricht om de klant naar eigen wens comfortabel, zeker, en het belangrijkste, veilig te laten rijden.
Elke automobilist, Toyota en niet Toyota-rijder kan bij ons terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, reparaties en APK.

Toyota streeft niet alleen bij het bouwen van auto’s naar een uitstekende kwaliteit, maar ook naar maximale klanttevredenheid. Ook bij gebruikte auto’s.

Autobedrijf Gielen B.V. beschikt over een groot netwerk van leveranciers en helpt u graag bij het vinden van een auto die aan uw wensen voldoet. Informeer naar de mogelijkheden bij de verkoopafdeling.

VIP-Sponsoren

logo Ingrid Ververs
logo Gilde BT

Kleding sponsoren

Dankzij een groot aantal kledingsponsoren betreden de teams van voetbalvereniging S.V. Heythuysen altijd netjes en verzorgd de groene mat.

Reclamebord sponsoren

• Verdonschot JW Complete woninginrichting
  • Herpertz Kraanverhuur

Sponsorpakketten

S.V. Heythuysen beschikt over verschillende soorten sponsorpakketten waardoor sponsoring voor iedereen mogelijk wordt. Klik op een van onderstaande pakketten voor meer informatie

Vrienden van S.V. Heitse

In de categorie “Vrienden van S.V. Heitse” mag de vereniging zich verheugen in een groot aantal voetballiefhebbers die de vereniging steunen middels een jaarlijkse bijdrage.

Onderstaand een overzicht van de Vrienden van S.V. Heitse.

• Smolenaars Deuren BV
  • Bart Geukemeijer