VIP-sponsorpakket

Het VIP-sponsorpakket omvat uitgebreide reclame- en wedstrijdsponsoring voor een bedrag van € 500,– per jaar. De contracttermijn is drie jaar en kan telkens met drie jaar worden verlengd

Samenstelling van het VIP-sponsorpakket

Het VIP-sponsorpakket bevat:

• Eén dubbelzijdig reclamebord aan de lange zijde van het hoofdveld. Het bord hangt aan de zijde van de kantine en is dus goed zichtbaar.
  • Naamsvermelding (logo) op de homepagina van onze website www.svheythuysen.nl.
  • Naamsvermelding (logo) als VIP-sponsor op een bord nabij de ingang van het complex.
  • Naamsvermelding (logo) op de wedstrijdflyer van alle thuiswedstrijden van Heythuysen 1.
  • Wedstrijdsponsor bij een van de thuiswedstrijden van Heythuysen 1, inclusief het schenken van de wedstrijdbal.
  • Naamsvermelding op de publicatieborden in de kantine van S.V. Heythuysen.
  • Twee toegangskaarten per seizoen voor alle thuiswedstrijden.
  • Uitnodiging voor twee personen voor de jaarlijkse sponsoravond.

Nadere informatie

Bent u geïnteresseerd in een van de sponsorpakketten of wilt u graag nadere informatie ontvangen?

Stuur ons dan een mail. De sponsorcommissie neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

sponsoring@svheythuysen.nl