Heythuysen 1 heeft de uitwedstrijd tegen Horn 1 een bloedeloze  0-0 gelijkgespeeld behaald. Hierdoor blijft Heitse op de zesde plaats in de rangschikking staan.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Rick Vrenken (Jente Voermans), Lars van Hinsberg, Tom Peperkamp, Max Menting (Idse Prumpeler), Siem Schreurs, Philippe Wetzels (Damien Korsten), Daan Engelen (Jan Daamen), Thijs van Montfort, Martijn Vrenken en Lenn Frenken.
Scoreverloop:
Fehlanzeige.
Scheidsrechter: C. Meisen
Toeschouwers: 100.
Man of the match: Jasper Bergervoet.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op een drietal plaatsen gewijzigd. In de basiself stonden Rick Vrenken, Thijs van Montfort en Philippe Wetzels ten faveure van Damien Korsten, Idse Prumpeler en Jan Daamen. Nadat de thuiswedstrijd tegen Horn destijds in een brilstand dus 0-0 eindigde, was het hopen vandaag dat er wel zou worden gescoord. Coach Jurgen Geurts had een aantal tactische wijzigingen doorgevoerd. Zo waren vandaag Lenn Frenken en Martijn Vrenken het aanvalsduo en stond Thijs van Montfort op 10. In de eerste helft had Heitse het beste van het spel maar opnieuw werd duidelijk dat aanvallend moeizaam gaat. Er waren wel een aantal corners en vrije trappen te noteren maar echt gevaarlijk werd men niet. Hier tegenover stond de verdediging wel goed en werd bijna niets weggegeven. Na 35 minuten kreeg goalie Jasper Bergervoet een vervelende vingerblessure. Hierna werd Jasper opnieuw ingetaped en kon de strijd gelukkig voortzetten. De keeper van het second Coen Beijnsberger werd nog in allerijl opgeroepen. Coen hoefde toch niet in te vallen. Klasse Coen dat je zo snel wilde komen uithelpen, dat is de ware clubliefde. Het bleef bij een 0-0 ruststand. In de tweede helft had Heitse de koude wind tegen, maar snel had Max Menting een prima schotkans. Hij schoot helaas te onbesuisd zodat het leer over het doel vloog. Ook in het tweede bedrijf had Heitse een lichtoverwicht en was Martijn Vrenken tweemaal dichtbij een treffer. Eerste trapte hij de bal nipt naast het doel en even later had Martijn na een prima voorzet van Lenn Frenken een vrije kopkans. Helaas kopte hij recht op de goalie. Deze keeper had nog een keer alle geluk van de wereld dat hij een vrije trap mee kreeg nadat hij door invaller Jan Daamen werd belaagd. Volgens de neutrale toeschouwers was hier niets aan de hand. De 4 invallers in de tweede helft konden ook het verschil niet maken en de thuisclub was voor de Heitse goal te slordig om echt grote kansen af te dwingen. Derhalve bleef het bij een bloedeloze 0-0. Eigenlijk niet zo gek want na hekkensluiter SVC2000 hebben Heitse en Horn de minste gescoorde doelpunten. Over twee weken speelt Heythuysen andermaal een uitwedstrijd, ditmaal tegen de nummer twee VV Kessel.

12e SVC2000  17-0 (9-57)

Heythuysen 2 heeft de uitwedstrijd tegen koploper NWC 4 nipt met 2-1 verloren. Het second verweerde zich kranig en had zicht op een gelijkspel. Kjelle Zegeveld was succesvol.
Heythuysen 4 leed weer eens een nederlaag. De uitderby tegen Roggel 5 ging met 3-1 verloren. Noud van Melick scoorde voor de Heythuysenaren.
De veteranen verloren uit met 2-1 van RKMSV 35+1. In een slechte pot voetbal van beide kanten scoorde Maarten Reuvers voor Heitse.

JEUGD:
De JO8-1 pakte in de fase 3 de virtuele titel door thuis met ruime 15-5 cijfers van SHH JO8-2 te winnen. De doelpuntenmakers waren Angesom Zeray (4x), Devin Timmermans (3x), Sef Theunissen (2x), Joost Niessen (2x), Jax Konickx (2x) en er waren nog 2 eigen goals. Verder bestaat het team nog uit Bram Bergh, Guus Geukemeijer, Lux v.d. Heuvel en Dean Reijnders. Leiders zijn Nico Theunissen en Bart Geukemeijer.
Van de 6 gespeelde wedstrijden werden er 5 gewonnen en 1 gelijkgespeeld.
Jongens en leiders proficiat.
De JO17-1 won voor de eerste keer in 2024 een uitmatch. Tegen Sportclub Susteren JO17-2 werd een 3-1 zege behaald dankzij treffers van Kyan Rooswinkel, Vince Heerschap en Ruben van Rooijen.
De JO15-1 speelde thuis met 1-1 gelijk tegen Blerick JO15-1. Wingback Keano Suijlen zetten de JO15-1 met een verdwaalde voorzet in de eerste helft op voorsprong. Niet veel later scoorden de gasten de gelijkmaker. Al met een billijk gelijkspel.
Het meisjesteam verloor uit met 5-1 tegen SVO MDOC MO15-1. Quinty Verhoeven was trefzeker. Komende donderdag kunnen de meiden revanche nemen want dan volgt in Heythuysen de inhaalwedstrijd tegen SVO MDOC MO15-1.
De JO13-1 heeft ook de vierde wedstrijd in de fase 3 gewonnen. In Panningen werd SJO PEC’20 JO13-1 dankzij een kopbal van Givanny Knoops met 1-0 verslagen. Opvallend is dat alle wedstrijden tot dusver met een goal verschil in winst zijn omgezet.
De JO13-2 versloeg thuis ST Brevendia/Altweerterheide JO13-2 met 2-0. De eindstand stond al bij de rust op het scorebord. Dinand Bergmans opende de score na een fraaie aanval en vlak voor rust maakte Ghema Al Mahamid de 2-0.
De JO10-1 leed een 7-1 uitnederlaag tegen MMC Weert JO10-2. Lenn Jacobs was succesvol.
De JO9-1 speelde thuis met 4-4 remise tegen DFO’20 JO9-1. In deze spannende wedstrijd werd alle Heitser treffers door Sten Reuvers gescoord.
De JO9-2 behaald een knappe 3-2 uitzege tegen Eindse Boys JO9-1. Luuk Lodewijks trof driemaal doel.
De JO8-2 zegevierde uit na een puike match met 3-2 tegen MMC Weert JO8-4. Morris Marima (2x) en Siem Boonen (1x) deden het net van de tegenstander trillen.
De mini’s speelden wedstrijdjes in Haelen. De drie teams waren weer zoals vanouds op dreef.

G-VOETBAL:
Het eerste G-team verloor uit met 3-2 van het sterke Kerkrade West G1. Voor het prima spelende Heitse scoorden Janick Huskes en captain Bart Peeters (rechtstreeks uit een vrije trap).
Het tweede G-team leed een 8-5 thuisverlies tegen Sportclub Susteren G1. In de spectaculaire match scoorden Yoeri Barikjan, Stephan de Jong, Stef kist, Jeroen van Ophoven en Roy Klokgieters allen eenmaal.