Lid zijn van S.V. Heythuysen

Lid Worden

Hallo, leuk dat je interesse hebt om bij S.V. Heythuysen te komen voetballen. Onze vereniging beschikt over een jeugd-, senioren-, meisjes- en G-voetbal afdeling met bekwame jeugdleiders en – trainers.

Je kunt je aanmelding via onderstaand formulier insturen. Volgens onderstaande informatie wordt je aanmelding behandeld.

 • Vul de gegevens op het aanmeldformulier in en klik vervolgens op aanmelden onderaan het formulier.
 • Er wordt een bevestigingsmail gestuurd naar onze ledenadministratie.
 • Bij een aanmelding van leden onder de 16, zal de ouder/verzorger de aanmelding moeten doen.
 • Er wordt dan contact met je opgenomen en je wordt uitgenodigd voor enkele proeftrainingen.
 • Onze ledenadministratie bepaalt met de teamleiders vervolgens in welk team je past en rondt de aanmelding af. Je bent dan lid en krijgt bericht in welk team je ingedeeld wordt, wie je leiders zijn en welke trainingstijden daarbij horen.
 • Om wedstrijden te kunnen voetballen is verder nodig een pasfoto aan te leveren bij de KNVB voor je spelerspas. Je kunt dit zelf doen in de voetbal.nl app of deze door te mailen aan ledenadministratie@svheythuysen.nl. Onderaan deze pagina vind je meer info over de Voetbal.nl app.
 • Als vereniging verwachten we van onze leden, zowel spelers als vrijwilligers, dat we ons allemaal aan bepaalde gedragsregels en fatsoensnormen houden zodat de club voor iedereen een prettige plek is om samen te komen en te sporten. Via onderstaande links zijn onze huishoudelijke en gedragsregels in te zien.

Contributiebeleid ‘Same väör Goud’

“In voetbal, net zoals in het leven, draait het om teamwork. Onze nieuwe contributie is als een goede pass: het verbindt ons als leden, zodat we samen spelen, doelpunten maken en onze club laten groeien, zowel op het veld als daarbuiten!

Met trots introduceren we ons nieuwe contributiebeleid ‘Same väör Goud’, dat door de ALV op 28 mei 2024 is goedgekeurd. Dit beleid biedt duidelijkheid aan zowel bestaande als nieuwe leden. Het opent ook de deur naar het proces ‘Bouwsteen Welkom’, waarbij we extra aandacht schenken aan het verwelkomen van nieuwe leden. Door voort te bouwen op de ingeslagen weg met Clubwerk S.V. Heitse, streven we onder de noemer ‘Same väör Goud’ naar het versterken van de clubbinding, het belonen van clubwerk en het waarborgen van (financiële) continuïteit.”

‘Same väör Goud’

Onder het motto ‘Same väör Goud’ stimuleert SV Heythuysen de inzet van vrijwilligers. Onze vrijwilligers dragen bijvoorbeeld bij aan het organiseren van activiteiten en events, het uitvoeren van kantinetaken, het begeleiden van een team of het organiseren van trainingen. Op deze manier creëren we een gezellig clubhuis waarin sportiviteit, gezelligheid en verbinding gekoesterd worden. Het contributiebeleid geeft onze leden de keuze voor Pakket Goud of Pakket Zilver.

 • Pakket Goud
  S.V. Heythuysen stimuleert haar leden om ‘samen te gaan voor goud’. Met elkaar een steentje bijdragen en een gezellige clubgemeenschap creëren. Dit pakket geldt voor alle leden die een functie hebben en/of clubwerk verrichten en voor alle leden die daarvoor vrijgesteld zijn.
 • Pakket Zilver
  Pakket Zilver is bestemd voor leden die niet in de gelegenheid zijn om clubwerk te verrichten. Je wordt vrijgehouden van vrijwilligerstaken, vanzelfsprekend staat daar wel een hogere contributie tegenover.

Contributie tarieven seizoen 2024 – 2025

In de tabel hieronder vind je het basistarief dat van toepassing is op jouw leeftijdscategorie.

LeeftijdenGoudZilver
19 jaar en ouder165,--270,--
13 t/m 18 jaar115,--220,--
12 jaar en jonger105,--210,--

Kortingscategorieën 

Bovenop het basistarief dat voor jou van toepassing is ontvang je (indien van toepassing) ook de volgende kortingen:

CategorieKortingsbedrag of -percentage (*1)
Spelend lid met functie (*2)50% korting op basistarief (goud)
Niet-spelend lid met functieGeen contributie + 50% korting op contributie minderjarig kind
Niet-spelend lid zonder functie50% korting op basistarief (goud)
Dames (7*7)€ 60,-- korting op basistarief (goud of zilver)
G-voetbal€ 45,-- korting op basistarief (goud)
Loyaliteitskorting€ 7,50 voor elk behaald vrijwilligerspunt (*3)
Langdurig geblesseerd20% korting per kwartaal (*4)

Toelichting:

 1. Kortingen die achteraf vastgesteld worden, zoals de loyaliteitskorting, worden verrekend met de contributie van het volgende seizoen. Het totaal van de verkregen kortingen is maximaal 100% van de contributie.
 2. In aanmerking komende functies worden door het bestuur vastgesteld.
 3. Geldt voor elk behaald vrijwilligerspunt meer dan 8 met een maximum van 4.
 4. Korting % wordt toegepast op het verschil tussen tarief Goud en tarief niet-spelend lid.

Volgende stappen en acties

Via een specifieke mailing informeren we de leden binnenkort over de huidige indeling van hun pakket. Wil je van pakket wijzigen voor seizoen 2024-2025? Bevestig dit dan direct in het antwoordformulier in de mail. Op basis hiervan zullen we je indelen in het passende contributiepakket. Vervolgens bepalen we welke kortingen van toepassing zijn en dit verminderen we op het contributiebedrag. De contributie wordt in het begin van het seizoen overgedragen aan NIKKI, waarna zij voor de inning zullen zorgen.

De uitgangspunten uit dit beleid worden ook verankerd in het huishoudelijk reglement van de club. Mocht je nog vragen hebben over het contributiebeleid, aarzel dan niet om contact op te nemen:

Contributie-inning door NIKKI

Het bestuur van S.V. Heythuysen heeft besloten om voor de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. Het belangrijkste doel van deze samenwerking is om te professionaliseren en de continuïteit van dit belangrijke proces binnen de club te waarborgen.

Daarnaast willen we de ledenadministratie en penningmeester ontzorgen en zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking positief zal bijdragen aan de kwaliteit van onze ledenadministratie. Alle communicatie omtrent de inning van contributies zal worden overgenomen door NIKKI, deze verloopt via e-mail, WhatsApp of per telefoon.

Huishoudelijk Reglement

Via onderstaande link kun je het Huishoudelijk Reglement inzien.

Voetbal.nl app

Deze app kun je installeren op je tablet of telefoon. Meld je aan met je e-mailadres en stel een wachtwoord in.
Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Dit kun je bij voorkeur door je ouder/verzorger laten doen. Meer hierover kun je vinden op voetbal.nl.
SV Heythuysen ziet graag dat je in de app bij privacy instellingen, de zichtbaarheid minimaal op beperkt instelt. Je naam zal dan zichtbaar zijn bij de gegevens van jouw team. Stel je in op afgeschermd, zal je naam nergens op de site van de club te zien zijn. De foto van je spelerspas wordt door de club niet gebruikt op de site en in andere publicaties.

Opzeggen lidmaatschap

Wij vinden het jammer dat je geen lid meer wilt zijn van S.V. Heythuysen. Bedankt voor de leuke tijd samen…en wellicht tot later.

Via onderstaande link kun je het afmeldingsformulier invullen.