Heythuysen 1 heeft ook haar vierde competitiewedstrijd in winst omgezet. Thuis werd na een 1-0 achterstand bij rust, dankzij treffers van Daan Engelen en Lenn Frenken in de tweede helft met 2-1 de overwinning behaald. Hierdoor houdt Heitse de 100% score.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Max Menting, Idse Prumpeler, Joey Kluskens, Damien Korsten (Rick Vrenken), Thijs van Montfort (Philippe Wetzels), Martijn Vrenken, Jente Voermans (Jan Daamen), Lenn Frenken en Daan Engelen.
Scoreverloop:
0-1 Robert Hansen (21e minuut), 1-1 Daan Engelen (64e minuut) en 2-1 Lenn Frenken (75e minuut).
Scheidsrechter: W. Mulder (Weert)
Toeschouwers: 100.
Man of the match: Lenn Frenken.
Pupil van de week: Morris Marima (mini’s).
Wedstrijdbalsponsor: Auto & Bromfiets Rijschool Wilma.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was ditmaal op een drietal plaatsen gewijzigd. In de basiself stonden Idse Prumpeler, Joey Kluskens en Damien Korsten ten faveure van Lars van Hinsberg (vakantie), Tom Peperkamp (blessure) en Rick Vrenken (gepasseerd). Voor de tweede week op rij moest Heitse aantreden tegen een laagvlieger, ditmaal SVC2000. Andermaal had Heythuysen in de eerste helft hiermee moeite. Ondanks het 80% balbezit de eerste helft kon men aanvallend te weinig creëren. De eindpass was te zelden aan. Martijn Vrenken was met kopbal dichtbij een treffer. Na twintig minuten keek Heitse tegen een achterstand aan. Robert Hansen schoot het leer in de korte hoek het doel in. Een verrassende voorsprong voor het nog puntloze SVC2000. Heythuysen zette er een tandje bij en Lenn Frenken was dichtbij de gelijkmaker. Na een prima een tweetje met Siem Schreurs schoot hij op de lat. Ook Thijs van Montfort had een prima rush aan de linkerkant, maar zijn voorzet kon Martijn Vrenken niet in het doel verwerken. Het bleef bij een 1-0 achterstand bij de rust. Na de theepauze bleef Heitse de aanvallende ploeg, maar had geluk dat een verkeerde terugspeelbal van invaller Rick Vrenken niet tot de tweede treffer voor de gasten leidden. Men bleef domineren en het piepte en kraakte in defensie van de gasten. Na een kleine twintig minuten viel de gelijkmaker. Na een prima voorzet van Thijs van Montfort kopte Daan Engelen de bal tegen de touwen. Volgens de statistieken zijn eerste kopgoal in het eerste. Een kwartier voor tijd scoorde Heythuysen de winnende treffer. Lenn Frenken was attent in het strafschopgebied en prikte de bal met een geplaatst schot het doel in. Dit was alweer zijn vijfde treffer van het seizoen. Hierna speelde men de wedstrijd clever uit en de vierde winst in evenveel wedstrijden was een feit. Men staat nog altijd op de tweede plaats doordat RKSVN een beter doelsaldo heeft. Over twee weken is volgende match en wat voor een. Dan wordt in Neer de absolute topper tussen RKSVN en Heythuysen gespeeld. Een wedstrijd van groot belang voor de eerste periodetitel.

12e Belfeldia  4-0 (2-16)

Heythuysen 2 heeft het eerste punt van het seizoen behaald. Thuis werd tegen het eveneens nog puntloze Linne 2 met 1-1 gelijkgespeeld. Peek Habets scoorde de gelijkmaker.
Heythuysen 3 behaalde de eerste overwinning van het seizoen. Thuis werd RKSVV 2 met 5-3 verslagen. Bij de rust stond het derde nog met 1-0 achter. In het tweede bedrijf zagen de toeschouwers de Sjoerd Evers show. Sjoerd maakte maar liefst 4 treffers. Het vijfde doelpunt kwam op naam van Rik Peters.
Heythuysen 4 verloor thuis met 3-2 van koploper EMS 4. een 2-0 voorsprong, door goals van Daan Caris en Sep van Neer, werd nog uit handen gegeven. Sneu was dat de gasten in de laatste minuut de winnende treffer scoorde.
De veteranen stonden bij de theepauze thuis met 2-1 voor tegen RKSVV 35+1. Mike Reijnders was tweemaal succesvol. In de tweede helft werd alsnog met 3-2 verloren.

JEUGD:
De JO17-1 leed een 3-1 uitnederlaag tegen RKMSV JO17-1. Tuur Verkoulen zette de Heythuysenaren op voorsprong, maar bij de pauze stond de thuisclub al met 2-1 voor. In een gelijkopgaande tweede helft scoorde RKMSV nog eenmaal.
De JO15-1 zegevierde uit eenvoudig met 7-1 over SHH JO15-1. De doelpuntenmakers waren Noah Coolen (2x), Lars Stakenborg (2x), Tuur Lemmens (2x) en Daan Vullers (1x). In de zes gespeelde wedstrijd van fase 1 werden maar liefst 31 goals gemaakt. Waarschijnlijk eindigt men op de tweede plaats in fase 1.
Het meisjesteam speelde de afgelopen week tweemaal. Op maandag werd er thuis tegen het sterke Bieslo MO15-1 kansloos met 8-0 verloren. Zaterdags namen de meiden revanche door uit overtuigend met 7-0 van Sittard MO15-2 te winnen. Isis Peeters (3x), Sarah Heijnen (2x) en Miena Coenen (2x) waren trefzeker.
Ook de JO14-1 moest de afgelopen week twee keer aantreden. Dinsdags werd in het eigen stadion Swalmen JO14-2 met 5-3 verslagen. Van een 2-0 en 3-2 achterstand kwam de JO14-1 ijzersterk en pakte nog de volle winst. Daan Vullers (2x), Willem Verlinden (1x), Ties van Heel (1x) en Siem Quicken (1x) troffen doel. Zaterdags werd er thuis knap met 1-1 tegen het sterke Blerick JO14-1 gelijkgespeeld. Wiebe Joris scoorde in de openingsfase de 1-0, maar in de laatste minuut van het eerste bedrijf scoorden de gasten de gelijkmaker. Hierdoor eindigt de JO14-1 op een zeer verdienstelijke tweede plaats in fase 1.
De JO13-1 leed een 4-0 uitverlies tegen Blerick JO13-1. Al snel keek met tegen 2-0 achterstand aan. In het verdere verloop zagen de toeschouwers in gelijkopgaande strijd waarbij de thuisclub efficiënter was.
De JO13-2 verloor thuis zeer ongelukkig met 2-1 van RKVB JO13-1. De winnende treffer van RKVB viel in de laatste minuut. Pim van Goor scoorde de tussentijdse gelijkmaker.
De JO9-2 werd in Kelpen door DFO’20 JO9-1 met 7-1 verslagen. Ravi Tan deed het net van de tegenstander trillen.