Heythuysen 1 heeft de thuisderby tegen Horn 1 met 0-0 gelijkgespeeld. Heitse eindigde de match met 9 spelers. Toch waren in de wedstrijd de beste kansen voor de Heythuysenaren. Daar de wedstrijd van koploper RKSVN werd afgelast staat Heitse nu op kop van de ranglijst.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Max Menting (Peek Habets), Idse Prumpeler, Lars van Hinsberg, Rick Vrenken (Damien Korsten), Thijs van Montfort, Martijn Vrenken, Siem Schreurs, Jente Voermans  (Philippe Wetzels), Lenn Frenken en Luuk Deckers.
Scoreverloop:
Fehlanzeige.
Scheidsrechter: G. Rongen (Venray).
Toeschouwers: 100.
Man of the match: Lars van Hinsberg.
Pupil van de week: Dani Overmans (JO10-1).
Wedstrijdbalsponsor: Anensa Kozijnen
Bijzonderheid: de referee gaf maar liefst 10 gele kaarten waarvan 2 voor Martijn Vrenken en Thijs Montfort zodat Heitse de wedstrijd eindigde met 9 spelers.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op een plaats gewijzigd. Oud eerste speler Luuk Deckers en momenteel voetballer van het second stond in de basis ten faveure van de geblesseerde Daan Engelen. Verder was Jan Daamen geschorst. Voor Heitse was het zaak om met RKSVN aan te haken en binnen het minuut leek Thijs van Montfort de score te openen, maar zijn schot kon nog ternauwernood door de Hornse goalie over de lat worden getikt. In de eerste helft had Heitse zoals gewoonlijk veel meer balbezit. Alleen was Heitse er slordig in passing. Lenn Frenken dribbelde de eerste helft flink op los hetgeen een paar gele kaarten voor de Hornse spelers opleverde. Lars van Hinsberg was dichtbij een treffer. Zijn kopbal vloog naast het doel. Het bleef bij een 0-0 ruststand. In het tweede bedrijf startte Heitse voortvarend. Eerst stuitte Martijn Vrenken alleen voor de Hornse keeper en even later trapte Thijs van Montfort het leer fraai tegen de lat. Niet veel later stond Heitse nog met 10 spelers op veld. Martijn Vrenken kreeg een geheel onnodige twee gele kaart en kon gaan douchen. Het nummerieke overwicht van Horn leverde hen veel balbezit op, maar echt uitgespeelde kansen zagen de toeschouwers niet. Aan de andere kant was Idse Prumpeler dichtbij een treffer, maar de bal werd van de doellijn gered. De referee bleef maar strooien met gele kaarten en plots stonden er nog 9 Heitser spelers op het veld. Thijs van Montfort kreeg een dubieuze twee gele kaart en kon ook inrukken. Toch kreeg Heitse in de slotfase de uitgelezen kans om alsnog de drie punten in Heythuysen te houden. Invaller Philippe Wetzels ging uitstekend door aan de achterlijn en legde de bal ideaal terug naar Idse Prumpeler die het leer toch nog naast het doel schoot. Even later kreeg Philippe Wetzels nog een kansje, maar de bal verdween naast het doel. Voor de tweede wedstrijd op rij speelde Heitse een 0-0 match. Jammer was dat scheids te kwistig met kaarten strooide. We hebben na afloop natuurlijk nog even snel in het archief gedoken, maar 10 gele kaarten bij een wedstrijd van Heythuysen 1 is echt zeer zeer uitzonderlijk. Doordat de wedstrijd van RKSVN werd afgelast, is Heythuysen de nieuwe koploper. De volgende week speelt Heitse andermaal een thuiswedstrijd, dan tegen VV Kessel.

Overige uitslagen klasse Heythuysen 1:
Reuver – RKSVN   afgelast
VV Kessel – Oranje Blauw’15   afgelast
Roggel – FC Roerdalen   3-1
Haelen – Belfeldia   5-2
Swalmen – SVC2000    afgelast

Stand klasse Heythuysen 1:
1e   Heythuysen 6-14 (9-2)
2e   RKSVN  5-13(18-1)
3e   Haelen 6-13 (16-11)
4e   VV Kessel 5-10  (8-3)
5e   Oranje Blauw’15  5-9 (9-5)
6e   Reuver  5-8 (14-9)
7e   Horn 6-8 (6-7)
8e   FC Roerdalen  6-7 (11-11)
9e   Roggel 6-5 (10-14)
10e Swalmen  5-3 (5-14)
11e Belfeldia  6-3 (7-22)
12e SVC2000  5-0 (2-16)

Heythuysen 4 heeft ook de zesde competitiewedstrijd verloren. De thuismatch tegen buur Roggel 5 eindigde in een 6-1 nederlaag. Daan Caris redde de spreekwoordelijk eer.
De veteranen behaalde de eerste overwinning van het seizoen. Thuis werd RKMSV 35+1 met 3-0 verslagen dankzij goals van Mike Reijnders, Sjoerd Evers en Bart Overmans. Al met al een dikverdiende zege voor de vets.
De dames 18+1 speelden afgelopen vrijdag voor het eerst thuis dit seizoen. De eerste wedstrijd werd gelijk met 1-0 tegen VV HEBES VR18+1 gewonnen dankzij een goal van Sacha Peters. Daarna volgden twee nederlagen tegen Roggel VR18+1 met 4-0 en een onnodige met 1-0 tegen Bieslo VR18+2. De laatste match werd met 0-0 tegen FC Maasgouw VR18+2 gelijkgespeeld.

JEUGD:
De JO17-1 nam revanche voor de ruime nederlaag van afgelopen week. Thuis werd SHH JO17-1 na een 1-0 achterstand met 2-1 verslagen. Kyan Rooswinkel en Tuur Verkolen troffen doel.
De JO15-1 speelde thuis tegen RKSVN JO15-1 een puike partij en won met 4-0. De goalscoorders waren Noah Coolen (2x), Tuur Lemmens (1x) en Lars Stakenborg (1x).
Het meisjesteam versloeg uit knap FC Eindhoven AV MO15-1 met 3-2 door treffers van Isis Peeters (2x) en Lois Schmitz (1x).
De JO14-1 leed een nipte 4-3 uitverlies tegen St Crescentia/Altweerterheide JO14-1. Na een 3-0 achterstand kwam men dankzij drie doelpunten van Maarten van Putten op gelijke hoogte. Echter vlak voor tijd scoorde de thuisclub de winning goal.
De JO13-1 verloor uit met 2-0 van Blerick JO13-1. Heitse speelde prima mee, maar thuisformatie was net iets sterker.
De JO11-1 leed in de slotfase een 3-1 thuisnederlaag tegen SHH JO11-2. Milo Wijen scoorde de tussentijdse gelijkmaker.
JO9-1 was uit een paar maatjes te klein tegen MMC Weert JO9-3 en verloor met 9-3. De treffers kwamen op naam van Rayane Offermans, Jan Gablik en Sten Reuvers.
De JO9-2 zegevierde thuis met 6-2 in de derby tegen ST Roggel/SVVH JO9-1. Luuk Lodewijks (3x), Sam Lodewijks (2x) en Cas Tummers (1x) waren trefzeker.
De JO8-1 versloeg in het eigen stadion na een aantrekkelijke match Eindse Boys JO8-2 met 10-4. De doelpuntenmakers waren Devin Timmermans (4x), Angesom Zeray (2x), Sef Theunissen (1x), Joost Niessen (1x), Dean Reijnders (1x) en Jax Konickx (1x).
De mini’s speelden met 3 teams wedstrijdjes bij Veritas te Neeritter. Andermaal zagen de toeschouwers weer spectaculaire matches,

G-VOETBAL:
Het eerste G-team speelde thuis met 2-2 tegen Kerkrade West G1 remise. In een gelijkopgaande wedstrijd scoorde Janick Huskes en captain Bart Peeters voor de Heythuysenaren.
Het tweede G-team leed in Beek een nederlaag. Caesar G1 was met 7-2 te sterk. Stijn Devos en Jeroen van Ophoven scoorden.