Heythuysen 4 heeft het inhaalduel thuis tegen laagvlieger Boekoel 2 met 2-2 gelijkgespeeld. Coach Roy Pellemans had de spelers opgedragen met iets anders te komen dan een voetbaltas. Hetgeen dus ook gebeurde (zie foto). In het eerste kwart van de match leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Heythuysenaren. Dankzij treffer van Felipe Theelen en Cas van der Loo kwam Heitse op een 2-0 voorsprong. Teun Peters had in een riante positie de 3-0 op de voet, maar zijn schot vloog hoog over het vijandelijke doel. Nog in het eerst helft kwamen de gasten langszij na een tweetal doelpunten welke beiden vermijdbaar waren. In de tweede helft zagen de toeschouwers een veel minder aantrekkelijk duel. Er waren nauwelijks nog kansen te noteren. De grootste mogelijkheid was voor Boekoel, maar het bleef bij een remise.