Heythuysen JO15-1 heeft dankzij een nipte 1-0 uitzege tegen DFO-20 JO15-1 de titel in fase 2 gepakt. Thijs Verlinden scoorde in de beginfase de winning goal. In het verdere verloop van de wedstrijd waren er nog voldoende kansen om de score verder uit te bouwen, maar gescoord werd er niet meer. Alle zes wedstrijden werden in fase 2 met een overwinning afgesloten. Zelfs dat een match niet meer werd gespeeld deerde de Heythuysenaren niet. In de zes gespeelde wedstrijden werd 21 keer gescoord en kreeg men maar 4 doelpunten tegen. De doelpuntenmakers waren Lars Stakenborg (6x), Noah Coolen (5x), Tuur Lemmens (3x), Thijs Verlinden (2x), Daan Vullers (2x), Syl van Goor (1x), Daan Konickx (1x) en Keano Suylen (1x).
Verder bestaat uit Job van Beek, Mik van Kesteren, Wout Kurstjens, Els Neuteboom, Sven Quicken, Guus van der Steen, Joey Vaessen en Jorn van de Ven.
De leiders van de kampioenen zijn Antwan Stakenborg, Roy Quicken, Sacha van de Ven en Jan Daamen,
Komende vrijdag wordt deze puike prestatie gevierd met een gratis bezoek aan de wedstrijd VVV-Venlo tegen Telstar.
Spelers en leiders nogmaals een dikke proficiat met deze uitstekende leistung.

Heythuysen 2 verloor thuis de inhaalmatch tegen koploper NWC 4 met 4-1. In de eerste 25 minuten waren beide teams aan elkaar gewaagd. Daarna scoorden de gasten driemaal in twintig minuten en stonden zij bij de rust met 3-0 voor. In de beginfase van het tweede bedrijf was het second de betere ploeg en scoorde door Jente Voermans na prima voorbereidend werk van Jan Daamen de anschlusstreffer. Nadat de gasten de 4-1 maakte, was de wedstrijd gespeeld. Vlak voor tijd had invaller Gachik Towmasjan nog een uitstekende kans, maar hij miste oog in ook met de goalie. Het bleef bij een 4-1 nederlaag.

JEUGD:
De JO17-1 verloor het inhaalduel uit tegen SVC2000 JO17-1 ruim met 6-1. Kyan Rooswinkel redde voor de Heythuysenaren de spreekwoordelijke eer.
De JO13-2 speelde thuis met 0-0 remise tegen VV Zwentibold JO13-2. In een gelijkopgaande sportieve wedstrijd waren weinig kansen te noteren zodat er na 60 minuten een logische uitslag op het sorebord stond.
De JO8-1 versloeg uit Brevendia JO8-1 zeer overtuigend met 9-2. De treffers kwamen op naam van Angesom Zeray (4x), Joost Niessen (2x), Devin Timmermans (1x), Jax Konickx (1x) en Lux van de Heuvel (1x).