Heythuysen 2 heeft de uitwedstrijd tegen SHH 4 met 3-2 verloren en staat nu op de laatste plaats in de rangschikking. In de eerste helft speelde de second nog een goede match en de ruststand was mede dankzij een treffer van Johan Joris 1-1. In de tweede helft zakte het niveau van de Heythuysenaren en kwam de thuisclub op een 3-1 voorsprong. Luuk Deckers scoorde nog de anschlusstreffer maar verder kwam men niet meer.
Heythuysen 4 verloor uit nipt met 3-2 van de ongeslagen koploper RKVB 3. Na 45 minuten stond het vierde verrassend door een doelpunt van Rim Vrenken met 1-0 voor. Na de rust viel snel de gelijkmaker. Hierna stopte goalie Jurre Bongaerts een penalty. Uiteindelijk kwam RKVB toch op een 3-1 voorsprong. In de laatste minuut maakte Luuk Pellemans de 3-2. Ondanks deze nederlaag geeft het spel het nodige optimisme voor de komende matches.

JEUGD:
De jeugdteams begonnen met de competitiewedstrijden in fase 3.
De JO17-1 leed direct een zeer grote uitnederlaag tegen FC Maasgouw JO17-1. Het werd maar liefst 8-1 voor de fusieclub uit Thorn en Wessem. Kyan Rooswinkel redde de spreekwoordelijk eer. Verder zullen hier verder geen woorden meer aan vuil maken.
De JO15-1 promoveerde door de eerste plaats in fase 2 naar de hoofdklasse. Al in de tweede minuut kwam men thuis tegen DESM JO15-1 op voorsprong door spits Noah Coolen. Na ruim tien minuten werd de score door Lars Stakenborg verdubbeld. In de slotfase van de eerste helft kwamen de gasten dankzij twee treffers langszij. In het tweede helft gebeurde lang niet veel voor beide doelen, maar vlak voor tijd benutte Noah Coolen een pingel zodat de JO15-1 ook in de hoofdklasse blijft winnen.
Het meisjesteam verloor thuis ruim met 8-0 van Groene Ster MO15-1. We kunnen spreken van een totale off day.
De JO14-1 zegevierde thuis met 4-2 over FC Maasgouw/MBC’13 JO14-1. Xander van Pamelen, Maarten van Putten, Willem Verlinden en JO13-1 speler Liam Coolen waren trefzeker.
De JO13-2 is ook prima aan de fase 3 gestart. Thuis werd in de derby Horn JO13-1 met 4-2 verslagen. Jayden van Berlo (2x), Mex Gijsen (1x) en Pim van Goor (1x) troffen doel.
De JO11-1 versloeg thuis Crescentia JO11-1 met 3-1. Ties Schreurs (2x) en captain Tim Respen (1x) scoorden. Al met al een verdiende zege.
De JO10-1 verloor thuis de derby tegen Haelen JO10-2 met 6-3. De treffers kwamen op naam van Dani Overmans, Tuur Meewis en Luca Frenken.
De JO9-1 speelde uit met 2-2 gelijk tegen Brevendia JO9-2. Stijn Mattheeuwse en Jan Gablik waren succesvol.
De JO9-2 was thuis enkele maten te klein voor RKSVO JO9-1 en leed een 15-0 nederlaag.
De JO8-1 won uit de derby na een zeer aantrekkelijke wedstrijd tegen ST Roggel/SVVH JO8-3 met 9-6. De doelpuntenmakers waren Devin Timmermans (3x), Dean Reijnders (2x), Jax Konickx (2x), Guus Geukemeijer (1x) en Angesom Zeray (1x).
Het nieuw geformeerde team de JO8-2 speelde de wedstrijd uit tegen SV Laar JO8-4. Te zien was dat de spelers nog moesten wennen en derhalve werd er een 14-1 verlies geleden. Siem Boonen scoorde  voor Heitse.