Heythuysen 2 heeft voor de tweede opeenvolgende keer gewonnen. Thuis werd hekkensluiter Veritas 3 nipt met 1-0 verslagen. De gehele wedstrijd had men een veldoverwicht en kreeg een fiks aantal goede kansen. Het duurde tot de 80e minuut eer de verdiende treffer viel. Uitblinker Luuk Deckers kopte het leer tegen de touwen. Hierdoor klimt het second naar de achtste plaats in de rangschikking.
De veteranen behaalden de tweede overwinning van het seizoen. De thuismatch tegen Maarheeze 35+1 leverde een 2-1 winst op. Na een 1-0 achterstand door een ongelukkig eigen goal kwam men nog voor de rust op voorsprong. De gelijkmaker werd door Mike Reijnders gescoord en even later maakte Pascal Sturme met een prachtig afstandsknal de 2-1. De bal ging fraai via de onderkant van de lat binnen. In de tweede helft verzuimden de vets om de gasten de genadeklap uit te delen. Het was spannend tot het eind, maar de drie punten bleven in Heitse,

JEUGD:
Het meisjesteam heeft de inhaalmatch uit tegen VV Sittard MO15-1 met zeer ruime 9-0 cijfers verloren. Dank aan de JO13-2 speelsters Fenne, Fleur, Lois en Noa voor het uithelpen.

G-VOETBAL:
Het tweede G-team heeft andermaal een doelpuntrijke wedstrijd gespeeld. In Asten was NWC G1 met 13-6 te sterk. De doelpuntenmakers waren Stijn Devos (2x), Stephan de Jong (1x), Patrick de Lat (1x), Jeroen van Ophoven (1x) en Stef Kist (1x).