Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Samen staan we Sterker

Scheyvenhof is een kleinschalig Woon- en Zorghuis voor ouderen waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Onze bewoners hebben lichamelijke of psychogeriatrische klachten, waaronder dementie. Bij Scheyvenhof houden bewoners de regie over hun eigen leven met voldoende mogelijkheden om nog volop te genieten. De laatste jaren van het leven zo comfortabel en prettig mogelijk maken is onze passie.

ScheyvenhofOok of eigenlijk juíst ouderen mensen, die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, hebben behoefte aan contact met de wereld om hen heen. Daarom gaan wij met Scheyvenhof allerlei waardevolle verbindingen aan. Zo verbinden wij ons met wandelmaatjes, de bibliotheek, een yoga instructrice maar ook met onze naastgelegen campinggasten. Deze verbindingen zorgen voor bijzondere ontmoetingen.

Jong en oud verbinden heeft een enorme positieve en zelfs ‘helende’ werking bij onze bewoners. Jongeren staan nog midden in het leven en sprankelen van energie. Ouderen kunnen enorm genieten van die energie en hebben behoefte aan een beetje ‘leven in de brouwerij’. Vanzelfsprekend zijn wij dus verheugd om de komende 4 jaar hoofdsponsor te worden van S.V. Heythuysen. Onze bewoners zullen wedstrijden langs de lijn gaan volgen en worden vaste S.V. Heythuysen supporters. Het lokale gedachtegoed speelt hier ook een rol. Er voetballen kleinkinderen van onze bewoners bij S.V. Heythuysen waardoor de verbinding al automatisch ontstaat.

De achterliggende gedachten van het hoofdsponsorschap is dat het mes aan twee kanten gaat snijden. Naast de positieve bijdrage aan het welzijn van de ouderen hopen wij ook waardevolle bagage aan de voetballers mee te kunnen geven. Hoe ga je eigenlijk met ouderen om? Hoe maak je contact met iemand die dementie heeft? Hoe voelt het om iemand die in de laatste jaren van zijn leven is, een geluksmomentje te bezorgen? Wij kijken uit naar deze nieuwe verbinding met spannende wedstrijden, bijzondere ontmoetingen en geluksmomentjes voor jong en oud.

“Samen staan we sterker’
Scheyvenhof
Hoofdsponsor S.V. Heythuysen 2020-2024

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer