Heythuysen 1 heeft eindelijk weer een thuiszege behaald. Nummer vier Reuver werd met 3-1 verslagen dankzij twee treffers van Martijn Vrenken en een beauty van Lenn Frenken. Hierdoor stijgt Heitse naar de vijfde plaats in de rangschikking.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp, Idse Prumpeler, Lars van Hinsberg, Max Menting, Damien Korsten (Philippe Wetzels), Siem Schreurs, Thijs van Montfort (Daan Engelen), Jan Daamen (Rick Vrenken), Martijn Vrenken en Lenn Frenken.
Scoreverloop:
!-0 Martijn Vrenken (10e minuut), 2-0 Martijn Vrenken (35e minuut). 2-1 Tim Lenssen (71e minuut) en 3-1 Lenn Frenken (83e minuut).
Scheidsrechter: H. Heijnen (Meijel).
Toeschouwers: 100.
Man of the match: Lenn Frenken.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op een tweetal plaatsen gewijzigd. In de basiself stonden Damien Korsten en Jan Daamen ten faveure van Rick Vrenken en Daan Engelen. Voor Heitse was het zaak om eindelijk na vier maanden eens een thuiszege te behalen. Het publiek en spelers zijn de remises zat en vanaf het eerste fluitsignaal van de referee trok Heitse ten strijde en ten aanval. Na tien minuten lag de bal voor de eerste keer in het netje. Na een voorzet van Jan Daamen trapte Thijs van Montfort richting doel waarnaar Martijn Vrenken het laatste zetje gaf. Even was er een stilte want was het leer wel over de lijn. Plots kreeg de arbiter een seintje op zijn horloge dat de bal daadwerkelijk over de lijn was, 1-0. Hierna moest de nummer vier Reuver uit zijn schulp komen, maar de Heitser defensie stond zijn mannetje en gaf nauwelijks kansen weg. In de 35e minuut werd de score verdubbeld. Uit een prima voorzet van Thijs van Montfort kopte Martijn Vrenken feilloos de bal tegen de touwen, 2-0. Dit was ook de ruststand daar Martijn Vrenken ook nog een keer tegen buitenkant van de paal kopte. In de tweede helft moesten de gasten nog meer komen om het tij te keren. De Reuverse formatie had een overwicht en was een paar keer dreigend, maar dit leverde geen treffers op. Aan de overkant waren er twee momenten waarop Heitse mogelijk een strafschop had kunnen krijgen. Eerst werd Daan Engelen geduwd en niet veel later werd Philippe Wetzels volgens het Heitser publiek onreglementair gevloerd. Beide keren liet de scheidsrechter doorspelen. Na 71e minuut scoorde Reuver de anschlusstreffer met een schot, 2-1. De gasten gingen er nog en keer in geloven, maar na ruim 80e minuten viel dan toch de beslissing. Bij een Heitser aanval kreeg Lenn Frenken een schotkans. Hij nam de bal grandioos op de pantoffel en het leer spatte over de keeper in het doel, een fantastische treffer, 3-1. Tot nu toe de mooiste Heitser goal van het seizoen. Eindelijk weer een thuiszege en Heythuysen stijgt naar de vijfde plaats op de ranglijst. De volgende week speelt Heythuysen uit tegen Swalmen. Hier heeft men nog iets goed te maken, want thuis werd er destijds verloren.

12e SVC2000 19-0 (11-65)

Heythuysen 2 heeft thuis eenvoudig SHH 4 met 7-1 verslagen. Voor het prima spelend second scoorden Rick Nelissen (2x), Maikel Nieskens (2x), Jonah Joris (1x), Jeroen Vrenken (1x) en Philippe Wetzels (1x).
Heythuysen 4 leed een 6-0 thuisnederlaag tegen de trotse koploper RKVB 3. In de eerste helft speelde het vierde nog aardig mee, maar na de theepauze ging het finaal mis.

JEUGD:
De JO17-1 verloor uit met 4-1 van SVC2000 JO17-1. Kyan Rooswinkel was trefzeker.
De JO15-1 won thuis na een galavoorstelling met 7-0 van Daalhof JO15-1. Waar de vorige tegen de nummer laatst weinig lukt, was het nu tegen de nummer twee dat bijna alles in goud werd omgezet. De goalscoorders waren Lars Stakenborg (2x), Jorn v.d. Ven (1x), Daan Vullers (1x), Tuur Lemmens (1x), Keano Suylen (1x) en er was een own goal.
Het meisjesteam leed een zeer ruime 13-1 uitverlies tegen Leonidas MO15-1. In Maastricht redde Isis Peeters de spreekwoordelijke eer.
De JO14-1 speelde thuis met 1-1 gelijk tegen Maarheeze JO14-1. In de tweede helft zette JO13-2 speler Pim van Goor Heitse op voorsprong. Vlak voor tijd moest de JO14-1 toch nog de gelijkmaker slikken.
De JO13-1 verloor voor de tweede keer op rij. In Blerick werd met 3-1 van de plaatselijke JO13-1 verloren. Vinn Nelissen was succesvol.
De JO13-2 werd thuis met 2-0 door MMC Weert JO13-3 verslagen. Na een 0-0 ruststand sloegen de gasten in de eerste 10 minuten van de tweede helft twee keer toe.
De JO11-1 leed een 4-2 thuisnederlaag tegen Eindse Boys JO11-1. Fabienne Niessen trof twee maal doel.
De JO10-1 speelde uit tegen het sterke VV HEBES JO10-1 en verloor met 8-3. Pim Gerits (1x), Lenn Jacobs (1x) en Tuur Meewis (1x) waren de doelpuntenmakers.
De JO9-1 speelde uit tegen RKSVN een gelijkopgaande match. De wedstrijd werd uiteindelijk vlak voor tijd beslist door strafschop voor RKSVN. De pingel werd benut zodoende werd het 1-0 van de Neerse formatie.
De JO9-2 was thuis diverse maten te klein tegen RKSVN JO9-2. Uiteindelijk won RKSVN met 11-0.
De JO8-1 verloor thuis na een aantrekkelijke wedstrijd nipt met 5-4 van FC Roerdalen JO8-1. De treffers kwamen op naam van Dean Reijnders (2x), Angesom Zeray (1x) en Joost Niessen (1x).
De JO8-2 zegevierde uit met 6-4 over Merefeldia JO8-2 dankzij doelpunten van Siem Boonen (4x), Mavix Franssen (1x) en Dilan Henssen (1x). Hierdoor heeft de JO8-2 nog de volle 100% score in fase 4.

G-VOETBAL:
Het tweede G-team leed een 8-4 uitverlies tegen FC Oda G3. Stephan de Jong (2x), Stef Kist (1x) en Stijn Devos (1x) scoorden voor de Heythuysenaren.