Heythuysen 1 heeft de uitmatch tegen de nummer twee Haelen 1 met 1-1 gelijkgespeeld. De twee treffers vielen in twee minuten tijdsbestek. In de 55e minuut scoorde Haelen de 1-0 en twee minuten later kopte Lars van Hinsberg de gelijkmaker tegen de touwen. Al met al een terechte uitslag. Hierdoor zakt Heitse naar de 4e plaats in de rangschikking.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp, Idse Prumpeler, Lars van Hinsberg, Damien Korsten (Max Menting), Rick Vrenken (Philippe Wetzels), Thijs van Montfort, Siem Schreurs, Lenn Frenken, Martijn Vrenken en Jan Daamen (Daan Engelen).
Scoreverloop
1-0 Sieb Brouns (55e minuut) en 1-1 Lars van Hinsbeg (57e minuut)
Scheidsrechter: G. Nefkens (Venray).
Toeschouwers: 150.
Man of the match: Tom Peperkamp

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op een plaats gewijzigd na de eerste nederlaag van het seizoen van afgelopen week. In startelf stond Tom Peperkamp ten faveure van Daan Engelen. De vraag was hoe heeft Heitse het eerste verlies van het seizoen verwerkt. Coach Jurgen Geurts deed een nieuwe zet door Martijn Vrenken in de spits te posteren. Dezelfde Martijn Vrenken had de eerste grote kans van de wedstrijd. Hij kopte de bal uit een een voorzet van Lenn Frenken nipt naast het doel. Op een zeer hobbelige veld zagen de toeschouwers een op en neergaande partij. De thuisclub had in het eerste bedrijf een paar goede kansen. De beste kans was voor Rick Leenhouts, maar zijn inzet raakte via de vingertoppen van goalie Jasper Bergervoet de paal. Aan de overkant had Jan Daamen een prima kans. Hij stond net buiten het strafschopgebied recht voor het doel. In plaats van zelf te schieten gaf hij de bal breed naar Martijn Vrenken die niet tot een schot kwam. Zo stond bij de rust de bekende brilstand op het scorebord. In de tweede helft golfde andermaal het spel op en neer. Na 10 minuten kwam de thuisclub op voorsprong. Uit een corner werd de bal verlengd naar Sieb Brouns die het leer hoog in de touwen schoot. Nog geen twee minuten later stond de gelijkmaker op het scorebord. Na een corner kopte verdediger Lars van Hinsberg de bal bij de eerste paal het doel in. Gaandeweg de tweede helft kreeg Heitse steeds meer de controle op de match. De grootste kans op de winst was naar een afgemeten voorzet van Lenn Frenken die net niet door Martijn Vrenken in het doel kon worden verlengd. De thuisclub probeerde ook nog vanalles, maar de sterke Heitser defensie gaf nauwelijks kansen weg. Na het laatste fluitsignaal van de prima fluitende referee bleef het bij een terechte 0-0 eindstand. Heitse speelde een prima partij voetbal en als de kansen in de toekomst beter worden benut kunnen we dit seizoen zeker nog van het nodige genieten. Door dit resultaat staat Heythuysen op de vierde plaats in de rangschikking. De volgende week speelt Heitse thuis de derby tegen SV Roggel. Dit is tevens de laatste match voor de winterstop.

Overige uitslagen klasse Heythuysen 1:
VV Kessel – Oranje Blauw’15   4-1 (donderdag 30 november)
Roggel – SVC2000   2-1 (donderdag 30 november)

12e SVC2000  10-0 (5-33)

Heythuysen 2 heeft de uitwedstrijd tegen Haelen 2 geflatteerd met 3-0 verloren. De Haelenaren waren veel efficiënter in het benutten van de kansen. Het second had zeker ook kansen om te scoren. Zo raakte Rick Nelissen de lat en had de Haelense goalie een geweldige safe op een inzet van Peek Habets in huis.
Heythuysen 4 heeft de eerste overwinning van het seizoen behaald. Uit werd middenmoter Sportclub Leeuwen 4 dikverdiend met 3-0 verslagen. Het vierde speelde prima pot voetbal. Teun Peters scoorde twee maal en de derde treffer was een eigen doelpunt.
De dames VR18+1 speelde in Thorn haar laatste wedstrijden van de najaarsreeks. Tegen VV HEBES werd met 1-0 gewonnen. Tegen FC Maasgouw VR18+2 werd met 4-0 en tegen SV Roggel VR18+1 met 3-0 verloren.

JEUGD:
De JO17-1 leed een 5-1 uitverlies tegen ST FC Ria/Sportclub Susteren JO17-1. In Nieuwstadt keek de JO17-1 al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Dit kwam men niet meer te boven. De treffer van de Heythuysenaren was een own goal.
De JO15-1 heeft ook haar vierde wedstrijd in fase 2 in winst omgezet. Thuis werd SVC2000 JO15-1 overtuigend met 6-1 verslagen. Na een 1-0 achterstand kwam de JO15-1 pas op stoom. De treffers kwamen op naam van Lars Stakenborg (2x), Thijs Verlinden (1x), Tuur Lemmens (1x, strafschop), Syl van Goor (1x) en Noah Coolen (1x).
De JO4-1 versloeg thuis SVSH JO14-1 met 2-1 een staat nu op een prima derde plaats in de rangschikking. In de tweede helft scoorden de gasten de openingstreffer, maar dankzij goals van Willen Verlinden en Wiebe Joris werd alsnog de overwinning gepakt.
De JO13-1 speelde afgelopen dinsdag het inhaalduel thuis tegen SJO PEC’20 JO13-1 met 1-1 gelijk. Bij de ranjapauze stond men met 1-0 achter. In het tweede bedrijf was Heitse de bovenliggende partij en scoorde via Wessel van Rooijen de verdiende gelijkmaker.
De JO11-1 verloor thuis met 6-2 van het sterke MMC Weert JO11-2. Ties Schreurs was tweemaal trefzeker.
De JO10-1 heeft ook de derde match in fase 2 gewonnen. Thuis werd SVH’39 JO10-2 ruim met 14-2 verslagen. De doelpuntenmakers waren Pim Gerits (4x), Rens Thijssen (3x), Joris van Pamelen (2x), Raf Ceelen (2x), Quin Clephas (1x), Dani Overmans (1x) en Lenn Jacobs (1x).
De JO9-1 speelde thuis met 4-4 tegen SJO PEC’20 JO9-2 remise. In een gelijkopgaande wedstrijd scoorden Rayane Offermans (2x), Sten Reuvers (1x) en Rafael Scheerhoorn (1x) voor Heitse.
De JO9-2 zegevierde uit met 5-2 tegen SVC200 JO9-2. Cas Tummers (2x), Sam Lodewijks (2x) en Luuk Lodewijks (1x) waren succesvol.

G-VOETBAL:
Het tweede G-team speelde thuis een puike partij tegen het ongenaakbare en ongeslagen koploper SHH G1 en verloor met 7-4. Stijn Devos (3x) en Patrick de Lat (1x) troffen doel.