Dit evenement is voorbij.

De aftrap

Zaterdag 4 september zal voor de jeugdleden, seniorleden, ouders, vrijwilligers en belangstellenden de openingsdag georganiseerd worden voor het aanstaande jubileumseizoen.

Op deze dag vind een sportieve en feestelijke aftrap van dit jubileumseizoen plaats, waarbij ook aandacht zal zijn voor jubilarissen en vrijwilligers die afscheid nemen.

Iedereen is welkom!

Programma

Er is een uitgebreid en bomvol programma voor zowel de jeugdleden als de seniorleden.

Traditiegetrouw spelen de jeugdleden tegen de papa’s of de mama’s. Dat is altijd weer een spannende en leuke activiteit. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent! De JO19) speelt samen met de senioren een mix mini-toernooi.

Ook worden de teamfoto’s van de jeugdelftallen gemaakt en worden de jubilarissen van onze vereniging in het zonnetje gezet.

En natuurlijk trappen we een héél bijzonder jaar af. Een jaar waarin we niet één, maar zelfs twee jubilea mogen vieren:

• 100 jaar S.V. Heythuysen
  • 30 jaar G-voetbal bij S.V. Heythuysen

Voor de kids is er natuurlijk ook een springkussen aanwezig.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 15.00 – 16.30 uur
    Teamfoto’s maken en wedstrijd tegen de papa’s voor de JO11-1, JO11-2, MO12-1, JO12-1, JO13-1

• 16.30 – 16.45 uur
    Nog in te vullen

• 16.05 – 16.20 uur
    Teamfoto’s maken JO10-1, JO9-1, JO8-1 en de Mini’s.

• 16.45 – 17.45 uur
    Wedstrijd tegen de mama’s voor de JO10-1, JO9-1, JO8-1 en de Mini’s.
    De JO15 speelt op groot veld een onderling partijtje.

• 18.00 – 18.30 uur
    Bijzondere huldiging

• 18.45 – 20.15 uur
    Mini Mix-toernooi voor de JO17, JO19 en de senioren

• Aansluitend
    Gezellig samenzijn met huldiging jubilarissen

Hoe laat moet je aanwezig zijn?

Aanwezig om 15.00 uur

• Heythuysen JO-11

• Heythuysen MO-12

• Heythuysen JO-12

• Heythuysen JO-13

Aanwezig om 16.00 uur

• Heythuysen Mini’s

• Heythuysen JO-8

• Heythuysen JO-9

• Heythuysen JO-10

• Heythuysen JO-15

Aanwezig om 18.00 uur

• Heythuysen JO-17

• Heythuysen JO-19

• Heythuysen 1

• Heythuysen 2

• Heythuysen 3

• Heythuysen 4

• Heythuysen 35+ 1

Kleding bestellen?

Tijdens deze bijzondere openingsdag zal ook Theo Verheggen van Verheggen Mode aanwezig zijn met een kledingstand. Je kunt hier uitleg krijgen over de club-webshop en ook direct onze club-broek en sokken bestellen. Natuurlijk mét S.V. Heythuysen-logo.

Corona spelregels

Helaas hebben we nog te maken met enkele beperkingen in gedrag vanwege corona. Om als club deze openingsdag te mogen organiseren zullen we ons
dan ook collectief aan bepaalde regels moeten houden.

Let daarop en ondersteun onze vrijwilligers als je wordt aangesproken of als er hulp vereist is.

1. Volg de huidige corona regels. 1,5 m afstand van elkaar, handjes wassen en hoest in je elleboog.
  2. Er zijn voldoende zitplaatsen. Op het terras dient iedereen vanaf 13 jaar dan ook te zitten met inachtneming van de afstandsregel.
  3. Bij het halen van consumpties of een toiletbezoek aub ook voldoende afstand bewaren. Is dat niet mogelijk dan wacht even tot er ruimte is.
  4. Zoals bekend zijn we ook op zoek naar kantine vrijwilligers. Ondersteun deze indien nodig, ruim even mee op en zorg dat het geen bende wordt. Zo kunnen we deze mooie feestdagen ook blijven organiseren!
  5. Jeugd en ouders, blijf aub aanwezig tot minimaal 18.30 uur vanwege een bijzondere huldiging om 18.00 uur.

Maar vooral:

Heel veel plezier gewenst! Op naar een mooi Jubileum Seizoen!

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 31 augustus 2021