Heythuysen 1 heeft de uitwedstrijd tegen Grashoek 1 met 1-1 gelijkgespeeld. Heitse had veel meer balbezit, maar toch werden er te weinig echte kansen gecreëerd. Hierdoor blijft Heitse op de vierde plaats van de rangschikking staan.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp, Rick Nelissen, Thijs van Monfort, Ruben Mols, Siem Schreurs, Martijn Vrenken, Daan Engelen (Lars van Hinsberg), Lenn Frenken, Jente Voermans (Idse Prumpeler) en Wouter Bergervoet.
Scoreverloop:
0-1 Martijn Vrenken (35e minuut) en 1-1 Ivan Muchak (38e minuut).
Scheidsrechter: R. van Helden (Herkenbosch)
Toeschouwers: 100
Man of the match: Martijn Vrenken.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was na de prima gespeelde wedstrijd van afgelopen week natuurlijk ongewijzigd gebleven. Heitse had tegen Grashoek iets recht te zetten, want de enigste thuisnederlaag van dit seizoen tot dus ver werd tegen Grashoek geleden. Heythuysen nam direct het initiatief in de wedstrijd en had veel meer balbezit. De eerste kans was voor Wouter Bergervoet, maar zijn schot vloog over het doel. Verdedigend stond het prima. In de 35e minuut kwam Heitse op voorsprong. Een geweldige voorzet van Jente Voermans werd door Martijn Vrenken in het doel gekopt. Dit was Martijns 10e treffer van het seizoen. Een geweldig aantal want hij speelt op het middenveld. Lang mocht Heitse echter niet van de voorsprong genieten, want drie minuten later stond de gelijkmaker alweer op het scorebord. De treffer viel uit een corner, waarvoor trainer Jurgen Geurts vooraf al had gewaarschuwd. De bal kon niet goed worden weggewerkt waarna Ivan Muchak er als de kippen bij was om het leer binnen te schieten. In het tweede helft zagen de die hards supporters van Heitse, welke de klassieker trotseerde, hetzelfde spelbeeld. De grootste kans in het tweede bedrijf was voor Lenn Frenken die na prima voorbereidend werk van Wouter Bergervoet de bal niet goed genoeg inschoot. Ruben Mols kwam een aantal keer goed door, maar de eindpass of schot waren iets mindere gehalte. Na een voortreffelijke steekpass van Martijn Vrenken kon helaas Thijs van Montfort de bal niet goed verwerken anders kon hij alleen op de keeper afgaan. Ook werd een vrije trap van Rick Nelissen uitstekend door de goalie gepareerd. Aan de andere kant waren andermaal enkele hoekschoppen gevaarlijk en werd een goal dankzij attent vlaggen van de Heitser assistent scheidsrechter door de referee afgekeurd. In de laatste tien minuten was bij Heitse de koek op en moest men met een gelijkspel tevreden zijn. Hierdoor blijft Heitse op de vierde plaats in de rangschikking staan. De volgende week speelt Heythuysen thuis tegen TSC’04.

14e  RKVB 18-2 (8-73)

Heythuysen 2 heeft de uitwedstrijd tegen hoogvlieger Sportclub Leeuwen 2 ruim met 4-0 verloren. Dank aan de JO19-1 spelers Noud Corbey, Jan Daamen en Jonah Joris voor het uithelpen bij het second.
Heythuysen 3 leed een ruime 5-1 uitverlies tegen middenmotor DESM 4. De treffer voor Heitse was een own goal. Dank aan good old goalie Eric Prinssen en veteraan Wil Hebben voor het uithelpen.
Heythuysen 4 speelde uit tegen koploper Eindse Boys 4 een puike partij. De thuiswedstrijd werd destijds met maar liefst 12-2 verloren. Nu stond Heitse lange tijd met 2-1 voor, maar in de slotfase scoorde de thuisclub nog tweemaal zodat zij met 3-2 wonnen. Rim Vrenken en Cas v.d. Loo scoorden. Jurre Bongaerts keepte een voortreffelijke match.
De veteranen speelde uit tegen Merefeldia 35+1 niet hun beste wedstrijd, maar wonnen toch met 2-0 door goals van Mike Reijnders (na prima voorbereidend werk van Arjan Hanssen die net was ingevallen) en Mike Beckers (1x). Als je ook slechte wedstrijden wint, dan word je kampioen. De volgende week staat thuis de kraker tegen Sportclub Leeuwen 35+1 op het menu. De Roermondse formatie heeft twee verliespunten meer dan de vets.

JEUGD:
De JO19-1 heeft de uitderby tegen St Roggel/SVVH JO19-1 met 3-1 gewonnen. Al na 2 minuten stond de JO19-1 met 1-0 achter. Dankzij een benutte strafschop van Thomas Graef was de stand bij de rust 1-1. In de tweede helft was Heitse de betere ploeg en door treffers van Jan Daamen en Philippe Wetzels werd de verdiende winst binnengesleept.
De JO17-1 had thuis een totale offday tegen SHH JO17-2 en verloor ruim met 4-1. Bij de ranjapauze stond men al met 3-0 achter. Vlak voor tijd was Vince Heerschap trefzeker.
De JO15-1 blijft ongeslagen. In de uitmatch werd Merefeldia JO15-1 met 4-2 verslagen. Na een 1-0 achterstand bij de rust werd de wedstrijd alsnog gewonnen. JO13-1 speler Noah Coolen trof driemaal doel en Lars Stakenborg was eenmaal succesvol. Cruciaal was ook dat keeper Joey Vaessen bij een 1-1 stand een pingel stopte.
De JO13-2 had thuis kind aan RKMSV JO13-2 en won met maar liefst 11-0. De doelpuntenmakers waren Vinn Nelissen (3x), Liam Coolen (3x), Matteo van Leeuwen (2x), Stan van Horne (2x) en Vince Opbroek (1x).
Het meisjesteam moest helemaal in Waalwijk tegen Baardwijk MO13-1 aantreden. Ondanks prima tegenspel werd er met 3-1 verloren. Isis Peeters trof doel.
De JO11-1 versloeg uit VV HEBES JO11-1 met 9-2 door treffers van Wessel van Rooijen (5x) en Dinand Bergmans (4x).
De JO11-2 speelt in fase 4 weer een klasse hoger. Toch zegevierde men thuis knap met 1-0 over Koningslust JO11-1. Matchwinnaar was Vinyo v.d. Broek.
De JO10-1 won uit met 7-3 van DESM JO10-2. De treffers kwamen op naam van Ties Schreurs (4x), Sven Geerards (1x), Fabienne Niessen (1x) en Giovanni Hendrikx (1x).
De JO8-1 was thuis met 6-3 te sterk voor RKSVN JO8-1. De goalscoorders waren Sten Reuvers (3x), Stijn Mattheeuwse (2x) en Tren Geenen (1x).
De JO8-2 won uit fraai met 5-3 van ST Roggel/SVVH JO8-1 door doelpunten van Luuk Lodewijks (3x) en Cas Tummers (2x).

G-VOETBAl:
Het tweede G-team heeft thuis met 4-2 van SV Brunssum G1 verloren. Voor de Heythuysenaren scoorden Wilma de Bijl en Marvin van Ham.