Heythuysen 1 is de competitie gestart met 2-2 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Panningen 1. Een 2-0 voorsprong werd nog uit handen gegeven. Martijn Vrenken scoorde tweemaal en miste nog een penalty.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp, Rick Nelissen, Thijs van Montfort, Sjoerd v.d. Heuvel, Ruben Mols, Martijn Vrenken, Siem Schreurs, Lenn Frenken, Maikel Nieskens en Wouter Bergervoet.
Invallers: Daan Engelen, Jente Voermans en Damien Korsten.
Scheidsrechter: Berben (Neer)
Toeschouwers: 200
Man of the match: Ruben Mols
Pupil van de week: Siem Boonen (mini’s)
Sponsor van de wedstrijdbal: PC-Serviceburo
Bijzonderheid: Voor de wedstrijd onthulling herdenkingsschild ter nagedachtenis aan Rob Hanssen

Kort wedstrijdverslag:
Eindelijk startte het nieuwe seizoen. Het was al van de jaren zestig geleden dat Heitse in competitieverband nog tegen Panningen had gespeeld. Bij Heitse ontbrak alleen Lars van Hinsberg wegens een langdurige blessure. Dus begon met de strijd met een logische opstelling. Echter was de start niet denderend, want de gasten namen direct het initiatief en hadden in de beginfase enkele prima kansen. Een keer vloog het leer tegen paal. Na een klein kwartier kwam Heitse beter in de wedstrijd. In de 19e minuut kopte Martijn Vrenken prima a la bakhuis een uitstekend genomen corner van Lenn Frenken tegen de touwen. Hierna had Heitse het verder in de eerste helft de zaakjes prima in orde. Aan de rechterkant maakte Ruben Mols een ijzersterke indruk. Hij kwam regelmatig sterk door en scoorde ook nog bijna. De rust werd met een 1-0 voorsprong gehaald. In de tweede helft werd de score al snel verdubbeld. De goal leek wel een kopie van de eerste. Andermaal een super voorzet van Lenn Frenken en Martijn Vrenken kopte bal steenhard binnen. Halverwege het tweede bedrijf zorgde Robin van Osch dat de spanning weer terug in de wedstrijd kwam door de bal binnen te schieten. Even later kreeg Heitse een pingel nadat Martijn Vrenken werd neergehaald. Martijn ging zelf achter de bal staan, maar zijn schot werd door de Panningse goalie gepareerd. Ruim 10 minuten voor tijd kwamen de gasten langszij, nadat Robin van Osch uit vermeend buitenspel door mocht gaan en scoorde. Op zich was de gelijkmaker terecht want in de tweede helft raakte Panningen nog 3 maal de lat of paal. Het bleef bij een 2-2 gelijkspel. De volgende week staat de eerste derby van het seizoen op programma. Dan speelt Heythuysen uit tegen DFO’20.

14e  DFO’20 1-0 (1-4)

Heythuysen 2 heeft de eerste competitiematch thuis dikverdiend met 4-1 van SVC2000 3 gewonnen. Het duurde even voordat de mannen van de nieuwe coach Rens Seunis op stoom kwamen. De ruststand was 3-0 dankzij een onvervalste hattrick van Bart Drenth. Ook in het tweede bedrijf trof Bart nog een keer doel en scoorde de gasten nog tegen.
Heythuysen 3 verloor thuis met 4-2 van RKSVO 3. Bij de rust leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Men stond dankzij goals van Sjoerd Evers en Nick Meerts met 2-0 voor. Echter na de theepauze ging het helemaal mis en konden de gasten toch nog de winst pakken.
Heythuysen 4 is prima aan de competitie begonnen. Thuis werd DESM 6 met 4-1 verslagen door doelpunten van Cas v.d. Loo (2x), Felipe Theelen (1x) en jeugdspelers Jan Daamen (1x). De treffer van Jan was een beauty.
De veteranen hebben in hun openingsmatch van de competitie direct hun visitejaartje afgegeven. Thuis zegevierde men met maar liefst 9-0 over RKSVO 35+2. De goalscoorders waren Antwan Stakenborg (4x, waarvan in de eerste helft een onvervalste hattrick), Arjan Hanssen (2x), Sacha v.d. Ven (1x), Luc Boonen (1x) en Mike Reijnders (1x).

JEUGD:
De JO19-1 speelde afgelopen week twee wedstrijden. Dinsdags werd uit simpel met 5-0 van FC Oda JO19-2 gewonnen. De treffers kwamen op naam van Philippe Wetzels, Sil Backus, Jan Daamen, Kjelle Zegveld en Peek Habets. Zaterdags werd de uitwedstrijd tegen FC Roerdalen met 2-1 verloren. Sil Backus benutte een pingel. Het duel werd overschaduwd door een zware blessure van Bent Schreurs. We wensen Bent veel sterkte en een voorspoedig herstel.
De JO17-1 speelde thuis na een zeer aantrekkelijke match met 4-4 remise tegen ST EVV/RIOS’31 JO17-1. Kyan Rooswinkel scoorde driemaal, waarvan de eerste de mooiste was. Na een voortreffelijke voorzet van Tuur Verkoulen kopte Kyan voortreffelijk binnen. Tuur Verkoulen maakte in de slotfase met een fraai afstandsknal de gelijkmaker.
De JO15-1 behaalde haar eerste punt door uit knap met 0-0 tegen Merefeldia JO15-1 gelijk te spelen.
Het meisjesteam heeft ook haar derde match gewonnen. De uitderby tegen ST Roggel/SVVH MO13-1 werd met 3-1 in winst omgezet. Isis Peeters (2x) en Lois Schmitz (1x) waren trefzeker.
De JO11-1 won eveneens voor de derde keer. In Helden werd de plaatselijke JO11-1 eenvoudig met 16-4 opzij gezet. De doelpuntenmakers waren Vinyo v.d. Broek (4x), Dinand Bergmans (3x), Wessel van Rooijen (3x), Ymke Boelens (2x), Luis Beijers (2x) en Pim van Goor (2x).
De JO10-1 leed een ruime 12-0 uitnederlaag tegen VV HEBES JO10-1.
De JO9-1 verloor thuis met 16-4 van FC Maasgouw JO9-1. Pim Gerits was viermaal succesvol.
De JO8-1 blijft het uitstekend doen. Ook de derde competitiematch werd gewonnen. Uit werd Grashoek JO8-1 met 7-2 verslagen door goals van Tren Geenen (2x), Sten Reuvers (2x), Devin Timmermans (2x) en Stijn Mattheeuwse (1x).
De JO8-2 versloeg thuis Haelen JO8-1 knap met 3-2. Luuk Lodewijks (2x) en Cas Tummers (1x) troffen doel.

G-VOETBAl:
Het eerste G-team is de competitie met een 7-0 thuisnederlaag tegen Braakhuizen G1 begonnen. De gasten waren een maatje te groot.
Het derde G-team speelde als vanouds een spectaculaire en doelpuntrijke wedstrijd. Uiteindelijk werd er uit tegen Venlosche Boys G2 met 15-8 verloren.