Heythuysen 1 heeft de uitwedstrijd tegen koploper Panningen 1 met 3-1 verloren. Na een brilstand bij de rust was de thuisclub in het tweede bedrijf net iets beter. Hierdoor zakt Heitse naar de 6e plaats in de rangschikking.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp, Rick Nelissen, Thijs van Montfort, Damien Korsten, Martijn Vrenken, Siem Schreurs, Jente Voermans (Idse Prumpeler), Lenn Frenken,  Bart Drenth (Max Menting) en Wouter Bergervoet.
Scoreverloop:
1-0 Matijs Heesen (60e minuut), 2-0 Robin van Osch (72e minuut), 2-1 Thijs van Montfort (80e minuut) en 3-1 Bas Wilmer (89e minuut)
Scheidsrechter: W. Mulder (Weert)
Toeschouwers: 100
Man of the match: Thijs van Montfort.

Kort wedstrijdverslag:
Heitse startte met dezelfde opstelling aan de uitwedstrijd tegen de koploper Panningen. Het was van de jaren zestig geleden dat Heitse nog een competitiewedstrijd in Kepel speelde. Op andermaal geen geweldig veld zagen de toeschouwers vanaf het eerste fluitsignaal een gelijkopgaande wedstrijd waar voor de beide doelen bitter weinig viel te genieten. Er waren twee gevaarlijke momenten voor het Heitser doel. Een kopbal ging naast het doel en een goede aanval van Panningen aan de rechterkant werd niet goed afgerond. Heythuysen speelde te vaak de lange bal en paar goede voorzetten kregen geen vervolg. Zodoende was de brilstand bij de theepauze terecht. Gelukkig kreeg het publiek na de rust meer te zien. Na een uur spelen kwam de thuisclub op voorsprong door hun captain Matijs Heesen. De rebound ging binnen. Heitse moest meer riskeren waardoor de thuisclub meer ruimte kreeg. Na ruim 70 minuten werd de score door Panningen verdubbeld. Invaller Robin van Osch knalde de bal fraai en onhoudbaar voor goalie Jasper Bergervoet tegen de touwen. Na deze treffer ging Heitse achterin een tegen een spelen en gelijk was Heitse een stuk gevaarlijk. Wouter Bergervoet was dichtbij een doelpunt, maar de keeper kon nog ternauwernood redding brengen. Tien minuten voor tijd viel de anschlusstreffer. Na prima breed leggen van Martijn Vrenken schoot Thijs van Montfort met een prima schot binnen. De thuisclub kreeg het ineens benauwd en invaller Idse Prumpeler schoot een keer fraai op het doel, maar de bal werd nog aangeraakt en vloog naast het doel. In de laatste minuut werd de match definitief door Bas Wilmer beslist. Al met al een terechte zege voor Panningen waarin Heitse te laat de schroom afgooide. Hierdoor staat Heythuysen halverwege de competitie op de zesde plaats. De volgende week is de thuisderby tegen DFO’20.

14e  RKVB 12-1 (6-54)

Heythuysen 2 heeft de uitwedstrijd tegen SVC2000 3 met 2-1 verloren. JO19-1 speler Jonah Joris zette de Heythuysenaren op voorsprong, maar helaas kon het second dit niet vasthouden. Dank aan de spelers van het derde team en de JO19-1 voor het uithelpen. Overigens werd de match door Paul Raemakers gefloten daar SVC2000 geen scheidsrechter beschikbaar had. Dank Paul voor het inspringen.
Heythuysen 4 leed een 6-3 uitverlies tegen DESM 6. Na een 4-0 achterstand kwam men nog tussentijds sterk terug tot 4-3. Felipe Theelen, Cas v.d. Loo en Jochem Smits troffen doel.
De veteranen wonnen andermaal met 3-2, nu uit tegen RKSVO 35+2. De goalscoorders waren Maarten Reuvers, Luc Boonen en Mike Reijnders. Hierdoor blijven de veteranen de fiere koploper.

JEUGD:
De JO19-1 leed een terechte 3-0 uitnederlaag tegen ST Brevendia/Crescentia JO19-1. Positief was dat Thomas Graef en Sil Backus weer na een blessure minuten maakten.
De JO17-1 verloor uit met 2-1 van Budel JO17-1. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven. Kyan Rooswinkel was trefzeker.
De JO15-1 speelde uit een spectaculaire wedstrijd tegen SJO PEC’20 JO15-1. Na een 3-0 en 4-2 achterstand werd er alsnog knap met 5-4 gewonnen. Voor het veerkrachtige team scoorden Tuur Lemmens (3x), Noah Coolen (1x) en Lars Stakenborg (1x).
De JO13-2 zegevierde uit na een prima gespeelde match met 1-0 over ST Roggel/SVVH JO13-1. Matchwinnaar was Vince Opbroek.
Het meisjesteam verloor thuis met 4-2 van Baardwijk MO13-1 uit jawel hoor Waalwijk. Isis Peeters en Quinty Verhoeven waren succesvol.
De JO11-2 blijft het prima doen in fase 3. Ook de tweede wedstrijd werd in winst omgezet. Dankzij treffers van Vinyo v.d. Broek (3x), Daniel Zeray (2x) en Aiden Hendriks (1x) werd thuis ST Roggel/SVVH JO11-3 met 6-2 verslagen.
De JO10-1 verloor uit zeer geflatteerd met 6-1 van Reuver JO10-1. Milo Wijen trof doel.
De JO8-1 leed een 5-3 uitnederlaag tegen SV Laar JO8-2. Sten Reuvers, Stijn Mattheeuwse en Jan Glabik scoorden.
De JO8-2 verloor uit met 7-3 van FC Roerdalen JO8-1. Cas Tummers (2x) en Luuk Lodewijks (1x) deden het van de tegenstander trillen.
De JO11-1 en JO13-1 speelden in de sporthal in Nederweert de regiofinale van de winterzaalvoetbalcompetitie.
Beide teams speelden met wisselend succes en konden niet de districtsfinale bereiken.

G-VOETBAl:
Het eerste G-team is uitstekend begonnen aan de voorjaarsreeks. De uitwedstrijd tegen SV de Braak G1 werd met 3-1 gewonnen dankzij drie treffers van Marvin Aarts en een prima keepende Robert Brouwers.
Het tweede G-team verloor thuis met 7-2 van het sterke SHH G1. Stijn Devos scoorde tweemaal.