Heythuysen JO13-1 is door een eenvoudige 5-0 thuiszege tegen Reuver JO13-1 kampioen van de fase 4 geworden. Al in eerste minuut maakte Els Neuteboom de 1-0. Vlak voor de rust verdubbelde Lars Stakenborg de score. In de beginfase van de tweede helft maakte captain Wout Kurstjens aan alle onzekerheden een eind door de 3-0 te scoren. In de slotfase maakte Lars Stakenborg zijn tweede treffer en trapte Syl van Goor een corner direct in het doel zodat de 5-0 op het scorebord kwam te staan.
Na het laatste fluitsignaal ontplofte het stadion en was het party time. Ook de JO13-1 maakte een rondrit door het dorp en daarna ging het feest in de kantine verder.
Dat de JO13-1 de terechte kampioen is, wijzen de cijfers uit. Er werd 7 maal gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld. In totaal scoorde het team 31 keer en kreeg maar 2 doelpunten tegen.