Heythuysen 1 heeft de uitmatch tegen koploper Laar 1 ruim met 6-0 verloren. In de eerste helft kon Heitse het nog aardig bijbenen (ruststand 1-0), maar in de tweede helft was het klassenverschil te groot.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Damien Korsten (Daan Engelen), Philippe Schonkeren, Lars van Hinsberg (Ruben Mols), Stijn Briels, Thijs van Montfort, Siem Schreurs, Rick Nelissen Lenn Frenken (Macsim Ionut), Martijn Vrenken (Jente Voermans) en Wouter Bergervoet.
Scoreverloop:
1-0 Folkert van Gansewinkel (31e minuut), Stijn Jacobs (46e minuut), 3-0 Jurre Neijnens (51e minuut), 4-0 Wessel Adriaans (59e minuut), 5-0 Jochem Neijnens (64e minuut) en 6-0 Stijn van Meerwijk (86e minuut).
Scheidsrechter: v.d. Horst (St. Oedenrode).
Toeschouwers: 100.
Man of the match: Philippe Schonkeren.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling van Heythuysen was ongewijzigd. Tegenstander Laar had nog alle wedstrijden gewonnen en scoorde daarin maar liefst 31 keer. Vanaf de start was de thuisclub de betere ploeg op het kunstgrasveld. Dit leverde in de openingsfase een grote kans op, maar de speler van Laar schoot gelukkig in een vrije positie voor het doel de bal over. In het verloop van het eerste helft trapte de thuisclub een keer tegen paal en keer tegen de lat. Na een half uur scoorde Laar de openingstreffer door Folkert van Gansewinkel na een prima actie van hun linksvoor. Heitse kreeg in de eerste helft twee goede kansen. Een keer schoot Rick Nelissen hoog over het doel en keer moest een verdediger de bal na een kopbal van dezelfde Rick Nelissen van de doellijn halen. Het bleef bij een 1-0 ruststand voor de thuisclub. Na de theepauze startte Laar zeer voortvarend. Nadat andermaal de paal was geraakt trapte Stijn Jacobs de bal via de handen van goalie Jasper Bergervoet tegen de touwen, 2-0. Hierna was Heythuysen zo’n 20 minuten finaal de weg kwijt en voerde Laar de score dankzij treffers van Jurre Neijnens, Wessel Adriaans en Jochem Neijnens op naar 5-0. Heitse hervond zich enigszins ook dankzij de inbreng van de wissels Daan Engelen, Macsim Ionut, Jente Voermans en Ruben Mols. Daan Engelen kreeg de grootste kans op een treffer, maar zijn schot werd door de keeper van Laar gepareerd. Vlak voor tijd schoot Laar nog het halve dozijn vol door een goal van Stijn van Meerwijk. Het bleef gelukkig bij 6-0 voor Laar. Deze ploeg was op alle vlakken van het voetbalspel (zoals handelingssnelheid, technische vernuft en positiespel) minimaal een maatje te groot voor Heythuysen. Over twee weken volgt de eerste derby van het seizoen. Horn is dan te gast in Heythuysen. Een wedstrijd die gezien de huidige stand (13e plaats) gewonnen moet worden.

Andere seniorenteams:
Heythuysen 2 heeft de uitwedstrijd tegen VV HEBES met ruime 5-0 cijfers verloren. Het second had een totale off day. Toch blijft men nog eerste in de ranglijst.
Heythuysen 3 heeft thuis tegen hekkensluiter Sportclub Leeuwen 4 met 5-3 verloren. Bij de rust was de stand 2-2 dankzij twee treffers van Sil Backus waarvan een met een fraai stiffie. De derde goal kwam op naam van Nick Meerts.
Heythuysen 4 kwam in de eerste helft tegen DFO’20 5 door een doelpunt van Rim Vrenken op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft werd de zege door twee treffers binnen enkele minuten nog uit handen gegeven.
De veteranen blijft de meister in gelijk spelen. De derde match werd thuis tegen het sterke FC Oda 35+1 met 0-0 remise gespeeld. Goalie Antwan Stakenborg keepte een puike partij en werd unaniem tot man of the match uitgeroepen. In de laatste minuut scoorde Luc Boonen nog bijna de winnende treffer.

JEUGD:
De JO19-1 leed een 3-1 uitverlies tegen DFO’20 JO19-1. Na een 3-0 achterstand scoorde Thomas Graef voor Heitse.
De JO15-1 heeft de uitwedstrijd tegen het hooggeplaatste DESM JO15-1 uiterst knap met 4-2 gewonnen. Dankzij een tomeloze inzet werd de winst binnengesleept. Ruben van Rooijen, Luca Joris en captain Niels Kurstjens scoorden. Verder was er nog een own goal.
Voor de JO13-1 t/m de JO8-1 startte de fase 2 competitie.
De JO13-1 versloeg uit MMC Weert JO13-1 met 2-1. Beide treffers werden door Daan Konickx voorbereid. Daan schoot twee keer tegen de lat waarna eerst Lars Stakenborg en daarna Syl v.d. Goor (een beauty van een treffer) doel troffen.
Het meisjesteam behaalde haar eerste competitiezege van dit seizoen. Uit werd SVC2000 JO12-4 na een aantrekkelijke match met 10-7 verslagen. De doelpunten kwamen op naam van Lois Schmitz (3x), Isis Peeters (3x), Yaelle Schmitz (2x), Miena Coenen (1x) en Quinty Verhoeven (1x).
De JO12-1 zegevierde uit na een 3-0 achterstand met 5-4 van Merefeldia JO12-1. Na een zwak begin kwam de JO12-1 ijzersterk terug in de wedstrijd en werd met de overwinning beloond. Willem Verlinden (3x) en Sem Somers (2x) waren trefzeker.
De JO11-2 won uit eenvoudig met 8-1 van RKSVN JO11-2 door treffers van Ymke Boelens (2x), Twan Joosten (2x), Vince Opbroek (2x), Stan Pustjens (1x) en Pim van Goor (1x).
De JO10-1 versloeg thuis SHH JO10-1 met 9-6. Bij de ranjapauze was de stand al 7-1. In de tweede helft liet met teugels wat vieren, maar kwam toch niet meer in de problemen. Wessel van Rooijen (4x), Dinand Bergmans (4x) en aanvoerder Aiden Hendriks (1x) waren succesvol.
De JO9-1 leed thuis na een leuke match een 12-6 nederlaag tegen SVH’39 JO9-2. Ties Schreurs (4x) en Sven Geerards (2x) deden het net van de tegenstander trillen.
De JO8-1 won uit knap met 6-5 van SVH’39 JO8-1. De goalscoorders waren Sten Reuvers (3x), Raf Ceelen (2x) en Teun Beckers (1x).
De mini’s speelden partijtjes bij RKVB te Baexem. De twee teams van Heitse lieten weer fraaie staaltjes voetbal zien.

G-VOETBAL
Het tweede G-team zegevierde uit met een korfbaluitslag van 20-10. De doelpuntenmakers waren Nick van Rijt (6x), Adri Saljunovic (5x), Jordi Matheij (4x), Ben Kusters (3x) en Renier Smals (2x) .
Ook bij het derde G-team zagen de toeschouwers weer een zeer groot aantal doelpunten. Uiteindelijk werd de uitwedstrijd tegen Rood Wit’62 G1 met 16-12 verloren. Stijn Devos (4x), Stephan de Jong (4x), Joei Barikjan (2x) en Jeroen van Ophoven (2x) scoorden voor de Heythuysenaren.