Heythuysen 2 heeft de uitwedstrijd tegen Swalmen 2 ruim met 6-2 gewonnen. De doelpuntenmakers waren Wouter Bergervoet (3x), Bart Drenth (2x) en Luuk Deckers (1x). Hierdoor klimt het second naar de 2e plaats in de ranglijst.
Heythuysen 3 kwam thuis in de eerste helft tegen FC Maasgouw 4 dankzij een treffer van Nick Meerts op een 1-0 voorsprong. Na de theepauze werd deze voorsprong door de gasten teniet gedaan en verloor onze derde team alsnog met 2-1.
Heythuysen 4 leed een zeer ruime 9-2 thuisnederlaag tegen koploper RKVB 3. Bij de rust stond men al met 6-0 achter. Daan Heerschap en Leroy Plas scoorden voor de Heythuysenaren.
Dank aan de acht spelers van de JO19-1 voor het uithelpen in derde en vierde team.
De veteranen versloegen thuis Sportclub Leeuwen 35+1 dikverdiend met 2-0. Luc Boonen was twee keer trefzeker. Aan de tweede goal ging een uitstekend lopende aanval aan vooraf. De veteranen lijken wel PSV. Steeds wordt de goalie gewisseld. Nu keepte Eric Prinssen een foutloze wedstrijd. Het zou de supporters niets verwonderen als de volgende week Antwan Stakenborg weer in het doel staat.
Heythuysen 1 won afgelopen donderdag de oefenwedstrijd tegen derde klasser Merefeldia 1 met 4-3 door doelpunten van Martijn Vrenken, Lenn Frenken, Philippe Schonkeren en de winnende van Loek Habets in de laatste minuut.
De volgende week staat eindelijk weer competitiewedstrijd op het programma en nog wel thuis tegen Roggel 1.

Uitslagen (inhaal)wedstrijden klasse Heythuysen 1:
Horn – Bieslo   2-2 (donderdag 10 febr.)

JEUGD:
De JO19-1 verloor thuis in een veel te hard gespeelde match aan beide zijden met 2-1 van SJO PEC’20 JO19-1. In deze matige wedstrijd scoorde Rick Vrenken uit een fraai genomen vrije trap de enige Heitser treffer.
De JO13-1 zegevierde uit met 4-3 over EMS JO13-1. Lars Stakenborg en Daan Vullers waren beiden tweemaal trefzeker. De winning goal van Daan Vullers viel vlak voor tijd.
De JO12-1 leed een 5-2 uitverlies tegen Merefeldia JO12-1. Willem Verlinden en Sem Somers troffen doel.
Het meisjesteam was uit een maatje te klein tegen SVC2000 JO12-4JM en verloor ruim met 10-2. Isis Peeters en Yaelle Schmitz waren succesvol.
De JO11-1 boekte thuis een regelmatige 6-1 overwinning op Sportclub Leeuwen JO11-1. De goalscoorders waren Deef Schreurs (4x), Givanny Knoops (1x) en Rafi Meewis (1x).
De JO11-2 speelde de uitwedstrijd tegen VV HEBES JO11-1 met een man minder (7 i.p.v. de toegestane 8 spelers) en verloor uiteindelijk met 6-0.
De JO10-1 leed een 8-4 uitnederlaag tegen RKSVO JO10-1. Vinyo v.d. Broek (3x) en Wessel van Rooijen (1x) deden het net van de tegenstander trillen.
De JO9-1 won thuis met 9-3 van DFO’20 JO9-3 door goals van Ties Schreurs (4x), Daniel Zeray (3x), Sem Reijnders (1x) en Sven Geerards (1x). Al met al een fraaie zege voor de JO9-1.
De JO8-1 speelde uit na een spannende match met 3-3 tegen VV HEBES JO8-2 gelijk. De jarige Stijn Mattheeuwse scoorde driemaal.

G-VOETBAL:
Het derde G-team speelde weer een ongelofelijke match. Thuis werd er tegen Sportclub Susteren G1 met maar liefst 15-15 gelijkgespeeld. Na een 7-3 achterstand bij de rust werd alsnog een verdiend punt behaald. Uitgezonderd goalie Sandra Klokgieters scoorde iedereen minimaal een keer.