Heythuysen 1 heeft de uitwedstrijd tegen Horn 1 met 2-1 verloren. Na een zwakke eerste helft (ruststand 1-0 voor Horn), was Heythuysen in het tweede bedrijf een stuk sterker. Dit was het eerste derbyverlies van het seizoen. Hierdoor zakt Heitse naar de zesde plaats in de rangschikking.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp (Rick Vrenken), Rick Nelissen, Idse Prumpeler, Ruben Mols, Thijs van Montfort, Siem Schreurs (Bart Drenth), Martijn Vrenken, Lenn Frenken, Jente Voermans (Daan Engelen) en Wouter Bergervoet.
Scoreverloop:
1-0 Tim Lalieu (19 e minuut), 1-1 Steven Vaes (46e minuut, eigen doelpunt) en 2-1 Joost Heijkers (63e minuut).
Scheidsrechter: de Bruijn (Panningen)
Toeschouwers: 100
Man of the match: Idse Prumpeler.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op een tweetal plaatsen gewijzigd. In de basis stonden Idse Prumpeler en Jente Voermans ten faveure van Joey Kluskens en de geblesseerde Damien Korsten. Tegenstander Horn staat nog in de gevarenzone en kan ieder punt hard gebruiken. De thuisclub startte feller en energieker als de Heythuysenaren. Dit leverde meer balbezit op voor de thuisformatie. De eerste grote kans voor Horn werd door goalie Jasper Bergervoet verijdeld. Na een kleine twintig minuten kwam Horn toch op voorsprong. Een corner werd kort genomen, waarna een schot van Tim Lalieu ongelukkig door Tom Peperkamp van richting werd veranderd zodat keeper Jasper Bergervoet kansloos was. Heitse stelde in de eerste helft aanvallend nauwelijks iets voor. De omzetting van Ruben Mols halverwege het eerste bedrijf naar rechtshalf pakte redelijk uit. Ruben was enkele malen dreigend. Het bleef bij een 1-0 achterstand bij de theepauze. De donderspeech van Jurgen Geurts had direct zijn uitwerking. Al binnen de minuut stond de gelijkmaker op het scorebord. Eerst had Wouter Bergervoet al een dot van een kans, waar de keeper nog redde. Uit de gegeven hoekschop trapte Lenn Frenken de bal voor het doel waarna Steven Vaes in eigen doel schoot. In het vervolg had Wouter Bergervoet een paar prima kansen om Heitse op voorsprong te zetten. Helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Een genomen vrije trap door het centrum belandde bij Joost Heijkers het leer welke over goalie Jasper Bergervoet lobde. Heitse zette in slotfase nog flink aan en kreeg nog de nodige kansen om de gelijkmaker te maken. Zo was er een prima een tweetje tussen Idse Prumpeler en Martijn Vrenken waarna eerstgenoemde helaas de bal in een riante positie niet goed raakte. Ook Wouter Bergervoet was nog dichtbij de 2-2, maar raakte de bal niet vol. Verder was ook nog bijna een tweede eigen goal van Horn, maar de keeper kon nog net redden. Het bleef bij een onnodige 2-1 nederlaag. Hierdoor zakt Heitse naar de zesde plaats op de ranglijst. De volgende week speelt Heythuysen thuis tegen Swalmen.

14e  RKVB 16-2 (8-65)

Heythuysen 2 speelde de afgelopen week tweemaal. Donderdags werd er uit tegen Veritas 3 met 2-2 gelijkgespeeld. Bart Drenth was tweemaal succesvol. Zondags werd er wederom met 2-2 remise gespeeld nu uit tegen hekkensluiter Horn 2. JO19-1 speler Jan Daamen en Rens Seunis deden het net van de tegenstander trillen.
Heythuysen 4 heeft de uitwedstrijd tegen Neerkandia 4 simpel met 5-0 gewonnen door doelpunten van Cas v.d. Loo (2x), Sep van Neer (1x) en Luuk Pellemans (1x). Verder was er nog een own goal. Eindelijk weer een overwinning, want de laatste zege dateerde alweer van 27 november.
De veteranen hebben de lastige uitmatch tegen Crescentia 35+1 verdiend met 2-0 gewonnen en hiermee revanche genomen voor de eerder verloren thuiswedstrijd tegen de formatie uit Tungelroy. Mike Reijnders en Maarten Reuvers scoorden. Doordat naaste concurrent Sportclub Leeuwen slechts gelijkspeelde, is het een prima zondag voor de vets geworden.

De JO11-2 kampioen fase 3
De JO11-2 is dankzij een ruime 6-1 thuisoverwinning tegen SHH JO11-3 kampioen in fase 3 geworden. Tegen concurrent SHH JO11-3 werden de doelpunten door Daniel Zeray (3x), Aiden Hendriks (1x), Vinyo v.d. Broek (1x) en Noa Tunissen gescoord. Hierdoor werden alle wedstrijden in fase 3 gewonnen.
De team bestaat uit de navolgende spelers/speelsters:
Vinyo van de Broek, Mex Gijsen, Aiden Hendriks, Oliver van Pamelen, Luuk Respen, Tim Respen, Joris van der Steen, Fenne Swarts, Noa Tunissen, Daniel Zeray en Hagosa Zeray.
De leiders zijn Stefan Tunissen, Hein van der Steen en Roel Hendriks.
Allemaal nogmaals proficiat.

JEUGD:
De JO19-1 versloeg uit NWC JO19-2 met 3-2 dankzij goals van Maurice Graef (2x) en Philippe Wetzels (1x). Op doel stond veldspeler en captain Rick Vrenken. Ondanks twee tegentreffers keepte Rick een verdienstelijke partij.
De JO17-1 zegevierde thuis nipt met 1-0 over MBC’13 JO17-3. Matchwinnaar was Tuur Verkoulen. De score had veel hoger moeten uitvallen, maar vooral in de tweede helft werd er de nodige kansen gemist. Zo was de eerste zege in de voorjaarsreeks een feit.
De JO15-1 speelde opnieuw remise. Uit werd het tegen ST Grashoek/Koningslust JO15-1 na 70 minuten 2-2. In de laatste minuut scoorde de thuisclub na een betwiste strafschop de gelijkmaker. Jorn v.d. Ven en Laurens van Putten waren trefzeker.
De JO13-1 speelde de afgelopen tweemaal. Dinsdag werd het inhaalduel uit tegen SJO PEC’20 JO13-1 met 4-2 gewonnen. De goalscoorders waren Daan Vullers (2x), Willem Verlinden (1x) en Liam Coolen (1x). Zaterdags won men thuis met 2-1 van Laar JO13-1. Een 1-0 achterstand werd in de slotfase in een dikverdiende 2-1 winst omgebogen. Maarten van Putten scoorde met een fraaie afstandsknal de gelijkmaker en even later besliste Givanny Knoop de wedstrijd.
De JO13-2 leed een 3-0 thuisverlies tegen NWC JO13-2. Een enigszins geflatteerde nederlaag daar ook onze JO13-2 kansen had om te scoren.
Het meisjesteam behaalde haar eerste zege van de voorjaarsreeks. Uit werd Mierlo Hout MO13-3 met 5-2 verslagen. Miena Coenen (2x), Lois Schmitz (1x), Yaelle Schmitz (1x) en Lizzie Hermans (1x) scoorden.
De JO11-1 won uit met 6-3 van Swalmen JO11-1. Al na twee minuten stond men met 2-0 achter, maar dankzij een enorme veerkracht werd er alsnog ruim gewonnen. Wessel van Rooijen (3x), Pim van Goor (1x), Luis Beijers (1x) en Finn Ververs (1x) troffen doel.
De JO10-1 verloor thuis na een aantrekkelijke match met 9-5 van Sportclub Leeuwen JO10-1. Voor de Heythuysenaren scoorden Ties Schreurs (3x), Milo Wijen (1x) en Sven Geerards (1x).
De JO9-1 won thuis eenvoudig met 8-1 van DFO’20 JO9-2 door doelpunten van Joris van Pamelen (3x), Pim Gerits (3x), Tuur Meewis (1x) en Rafael Scheerhoorn (1x).
De JO8-2 won thuis met 4-1 van SVC2000 JO8-2. De eindstand was bij de rust al bereikt. Voor het prima spelend JO8-2 maakten Luuk Lodewijks (2x), Ravi Tan (1x) en aanvoerder Sef Theunissen (1x) de goals.

G-VOETBAl:
Het eerste G-team blijft maar winnen. Ook in Weert was het weer raak. FC Oda G1 werd met 4-0 verslagen door treffers van Marvin Aarts (2x) en Janick Huskes (2x).
Het tweede G-team verloor thuis na andermaal een spektakelstuk met 13-6 van FC Oda G3. De doelpuntenmakers waren Stijn Devos (2x), Joeri Barikjan (1x), Wilma de Bijl (1x), Stef Kist (1x) en Stephan de Jong (1x).