Heythuysen 1 heeft de laatste uitwedstrijd van kalenderjaar 2022 ruim met 5-0 van BEVO 1 verloren en zakt hierdoor naar de 6e plaats in de rangschikking.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Sjoerd v.d. Heuvel, Rick Nelissen (Tom Peperkamp), Thijs van Montfort, Ruben Mols (Damien Korsten), Martijn Vrenken, Siem Schreurs, Lenn Frenken, Jente Voermans (Daan Engelen), Maikel Nieskens (Jeroen Vrenken) en Wouter Bergervoet.
Scoreverloop:
1-0 Sam van Rijt (11e minuut), 2-0 Teun Dielissen (45e minuut), Guus Dielissen (49e minuut), 4-0 Guus Dielissen (50e minuut) en 5-0 Bas van de Beuken (61e minuut).
Scheidsrechter: M. El Adel (Venray)
Toeschouwers: 100
Man of the match: Ruben Mols.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was na de derbywinst tegen Roggel 1 op twee plaatsen gewijzigd. In de startelf stonden Sjoerd v.d. Heuvel en Jente Voermans ten faveure van Tom Peperkamp en Daan Engelen. Tegen de winnaar van de eerste periode BEVO 1 had Heitse van meet af aan het initiatief. De thuisformatie zakte ver in en liet het spel over aan Heitse. Bij de eerste de beste aanval van BEVO was het direct prijs. Hun beste speler Sam van Rijt trof doel, 1-0. Heitse had de eerste helft ongeveer 75% balbezit, maar wist toch niet aanvallend voor de juiste oplossingen vinden. Valk voor de rust had Martijn Vrenken de beste kans. Even later viel aan de overzijde de 2-0. Een voorzet van Teun Dielissen werd zeer ongelukkig door Thijs van Montfort tegen het netje getrapt. In de rust werd door coach Jurgen Geurts uitgelegd hoe te spelen in het tweede bedrijf. Echter kon dit heel snel de prullenmand worden gegooid. In de eerste vijf minuten scoorden Guus Dielissen tweemaal. Beide keren werd er in de Heitser defensie niet goed ingegrepen. Toen Bas van de Beuken na een uur spelen ook nog de 5-0 binnenschoot, was de wedstrijd helemaal beslist. Heitse ging nog 1 tegen 1 achterin spelen en kreeg nog een aantal kansen om te scoren. Wouter Bergervoet was dichtbij een treffer en in de laatste minuut kopte Martijn Vrenken de bal tegen de lat. Positief was dat de Heitser toeschouwers de ploeg tot het laatste fluitsignaal bleven steunen. Het bleef bij een ruime en natuurlijk dikverdiende 5-0 verlies tegen andermaal een zeer defensieve tegenstander. Het is natuurlijk hun goede recht maar voor het voetbal kijkgenot is dit niet leuk. De volgende week speelt Heitse de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Reuver 1.

14e  RKVB 10-1 (5-49)

Heythuysen 2 heeft de thuiswedstrijd tegen Grashoek 2 met 2-1 gewonnen. Bij de theepauze was de eindstand al bereikt. Bart Drenth en Luuk Deckers scoorden voor het second.
Heythuysen 4 verloor uit met 6-1 van Merefeldia 6. Luuk Pellemans scoorde na een assist van Daan Caris.
De veteranen versloegen uit Eindse Boys 35+1 met 3-1. In de beginfase stopte goalie Antwan Stakenborg een pingel. Voor de vets scoorden Martin Schreurs, Wil Hebben en Bas Verlinden. Met nog een wedstrijd tot de winterstop te gaan blijft men de fiere koploper.
De dames 18+ won haar eerste wedstrijd van het seizoen. In Helden werd SV Leveroy 18+ met 1-0 verslagen. Winnende treffer werd door Nannie Korsten gescoord.

JEUGD:
De JO19-1 speelde thuis met 3-3 gelijk tegen MBC’13 JO19-1. In de slotfase werd een 3-1 achterstand nog goed gemaakt. “Grote man” was Jan Daamen met drie treffers. Tegenvaller was de blessure Sil Backus. Wij wensen Sil een voorspoedig herstel.
De JO17-1 leed een ruime 5-1 uitnederlaag tegen ST FC Roerdalen/SVH’39 JO17-1. Luca Joris scoorde.
De JO15-1 zegevierde thuis met 1-0 over Sportclub Leeuwen JO15-1. Al vroeg in de match scoorde Tuur Lemmens via een pingel de winnende goal.
De JO13-1 speelde uit met 2-2 remise tegen FC Oda JO13-1. Er werden door de Heythuysenaren teveel kansen gemist. Daan Vullers en Noah Coolen waren trefzeker.
De JO13-2 scoorde er thuis tegen SHH JO13-4 lustig op los. Het werd uiteindelijk een 10-0 winst. De doelpuntenmakers waren Matteo van Leeuwen (4x), Jesse Timmermans (3x), Stan Putjens (2x) en Sem Somers (1x).
Het meisjesteam won thuis met 3-1 van Bergeijk MO13-1. Na een 0-0 ruststand maakten Yaelle Schmitz, Miena Coenen en Isis Peeters in de tweede helft de goals.
De JO11-1 verloor uit de topper ongelukkig met 5-2 van Sparta’18 JO11-1. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven. Wessel van Rooijen en Luis Beijers troffen doel.
De JO11-2 leed een 4-1 thuisverlies tegen VV Kessel JO11-1. Vinyo v.d. Broek deed het net van de tegenstander trillen.
De JO9-1 verloor uit met 7-1 van SJO PEC JO9-2. Na een aardig begin werd er alsnog ruim verloren. Pim Gerits scoorde.
De JO8-1 was tegen SVC2000 JO8-1 een maatje te klein en leed een 7-2 nederlaag. Stijn Mattheeuwse en Joost Niessen (mini’s) maakten de doelpunten.
De JO8-2 won thuis de derby tegen ST Roggel/SVVH JO8-1 met 3-2 door treffers van Sam en Luuk Lodewijks.
De mini’s speelden voor het eerste wedstrijdjes bij Veritas te Neeritter. Er deden twee teams mee. Er is was nog een combinatieteam van Heitse en RKVB.

G-VOETBAl:
Het tweede G-team versloeg thuis ZSV G1 met 2-1 dankzij treffers van de gebroeders Tom en Nick van Rijt.
Het derde G-team verloor thuis met 5-0 van MVC’19 G2.